Bovenkleding nodig? De juiste uitstraling voor uw bedrijf en medewerkers.

Bovenkleding

Bovenkleding moet niet alleen lekker zitten, het moet compromisloos en bescherming geven, natuurlijk moet het er ook goed en professioneel uitzien! Je loopt namelijk heel wat rond in je bovenkleding en uitstraling is belangrijk voor een bedrijf! Ons ruime assortiment aan bovenkleding is speciaal voor de moderne werker. De webshop waar looks en veiligheid samengaan!

Moderne bovenkleding

Een simpel shirt met bedrukking is niet meer voldoende in de wereld van moderne bovenkleding. Het voldoet niet meer aan de eisen van het kleuren aanbod. Bedrijven matchen hun bedrijfskleuren met hun bovenkleding, elke kleur heeft zijn eigen associatie. Bovenkleding moet aansluiten op de huisstijl van het bedrijf en de benodigde veiligheid bieden!
Niet alleen op kleur heeft de mode wereld een flinke impact gehad ook op de pasvorm. De collecties worden steeds uitgebreider, naast de traditionele polo’s en sweaters zien we ook steeds meer modieuze items.

Innovatieve materialen

Het traditionele katoen uit de werk T-Shirts en polo’s worden steeds vaker vervangen door meer innovatieve materialen. Stretch zien we steeds vaker voorkomen in de wereld van bovenkleding, hierdoor ontstaan betere pasvormen, ook zeker voor de dames is dit een groot voordeel! Veel gebruikte nieuwe materialen zijn;
• Cordura
• Bamboo
• Coolmax

Ons assortiment

Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan bovenkleding, zo hebben we verschillende soorten polo’s, ook long sleeve, T- shirts, bloezen en verschillende soorten sweaters en truien. In het assortiment beiden we alleen kwaliteit en veiligheid aan zo hebben we bovenkleding voor alle werkzaamheden en een unieke selectie van prijs kwaliteit verhouding.

Advies

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat, comfort en de benodigde veiligheidsnormen van uw bovenkleding !

 

Lees meer