Doorwerkjas

Doorwerkjas 

Helaas kan niemand de weersomstandigheden controleren en beïnvloeden. Weersomstandigheden hebben daarin tegen wel weer invloed op de manier hoe je werkt en of je de werkzaamheden uit kunt voeren of niet. Wanneer je vaak buiten actief bent is het verstandig om je te beschermen tegen de weersomstandigheden, bijvoorbeeld tegen wind of stevige regen. Dit is perfect mogelijk door een doorwerjas aan te schaffen bij Verhoeven Bedrijfskleding! Als je opzoek bent naar kwaliteit en een ongekende prijs? Bekijk dan snel ons ruime assortiment aan doorwerkjassen! 

Doorwerjassen hebben zoals de naam al doet vermoeden als doel; dat u verder kunt werken in slechte weersomstandigheden. dit betekend dat doorwerkjassen in verschillende varianten verkrijgbaar zijn, zo zijn er modellen die beschermen tegen wind maar ook modellen die waterdicht of waterafstotend zijn. Wij hebben een ruim assortiment met alleen de beste merken in huis, die specifiek door ons geselecteerd zijn! Onze doorwerkjassen zijn in verschillende pasvormen, modellen en kleuren te verkrijgen! Zo kunt u de kleur laten matchen met uw huisstijl en is er de mogelijkheid om de jas te laten bedrukken met uw logo, tekst of slogan! Dit geeft de doorwerkjas een persoonlijke tint en het ziet er professioneel uit!

Heeft u een vraag of advies nodig?

Heeft u eventuele vragen over doorwerkjassen? Dan kunt u makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kunt u 24/7 een vraag in dienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te kunnen helpen met uw vragen over een Doorwerkjas?

Lees meer