Val op in het donker met onze reflecterende werkbroeken

Reflecterende werkbroek

Het is uiteraard belangrijk dat u tijdens veilige omstandigheden kunt werken. Het is daarom belangrijk om de juiste reflecterende kleding aan te schaffen en te dragen! Onder de juiste reflectiekleding hoort ook een reflecterende broek! Daarom hebben wij bij Verhoeven Bedrijfskleding een ruim assortiment aan reflecterende werkbroeken. Daarmee bent u verzekerd van de juiste kleding bij de juiste werkzaamheden.

De juiste reflecterende werkbroek voor uw werkzaamheden

Voor ieder beroep gelden er andere eisen, daarom hebben wij een assortiment voor iedereen! Onze reflecterende werkbroek voldoen aan de juiste eisen voor elk beroep! Zo hebben we reflecterende werkbroeken voor in de bouw, deze hebben natuurlijk andere vereisten dan bij Rijkswaterstaat. Hier hebben we een apart assortiment voor, deze is te herkennen aan het RWS keurmerk naast de naam! Let hier altijd op bij het kiezen van een reflecterende werkbroek. 

De reflecterende werkbroek is er in verschillende kleurcombinaties, zo kunt u de juiste kleur kiezen voor in elke situatie! Als u wilt dat de reflecterende werkbroek aansluit bij uw huisstijl dan is bedrukken een goed optie. Zo kunt u de werkbroeken laten bedrukken met uw logo of uitspraak van het bedrijf. Op deze manier matchen de broeken met uw bedrijf en lopen uw werknemers er netjes en professioneel bij! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer bij onze klantenservice en stel uw vraag over onze reflecterende werkbroek!

Reflecterende werkbroek

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke reflecterende werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over  werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze reflecterende werkbroek.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »