Werkjacks en werkjassen voor iedere klus

Werkjassen en werkjacks

Wat voor beroep je ook uitoefent bij Verhoeven Bedrijfskleding kun je alle soorten werkjassen kopen! Ons assortiment bied een ruime keuze uit verschillende soorten werkjassen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor; softshell jassen, pilotjacks en outdoorjassen! Daarnaast hebben we niet alleen een ruim aanbod voor de heren maar ook voor de dames hebben we een groot aanbod van werkjassen. Voor een werkjas die comfortabel moet zijn en professioneel kom je naar Verhoeven bedrijfskleding!

Uniek eigenschappen per werkjack

In ons assortiment vind je ook werkjassen met specialistische eisen en uniek eigenschappen. Zo hebben we;
• Waterafstotende 
• Winddichte
• Reflecterende
• Vlamvertragende
• Antistatische werkjassen

Niet alleen voor de heren hebben we werkjassen, maar ook voor de dames. Deze werkjassen zijn aangepast op de damespasvorm! Zo is iedereen altijd en overal beschermt!

Ruim aanbod

Professionele, comfortabele en scherp geprijsde werkjassen in alle modellen, kleuren en maten! De mode wereld heeft in de werkkleding voor een grote revolutie gezorgd, ook bij werkjassen, ze zijn steeds modieuzer geworden en het aanbod in kleuren is in een sneltrein omhoog gegaan, de oude ‘saaie’ kleuren worden vervangen door felle en frisse kleuren. Naast het kleurenspektakel moet een werkjas comfortabel zijn en functioneren. 

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkjassen u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkjassen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze werkjacks.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »