Reflectie overall

Reflectie overall

Een reflectie overall is ontzettend comfortabel en biedt de juiste bescherming. Reflecterende overall worden vaak verkozen boven werkbroeken vanwege dit draaggemak. De schouderbanden of complete mouwen van reflectie overalls zakken niet af en je niergebied is te allen tijde goed beschermd. Wanneer je een overall met reflectie wilt kopen zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. De regels en eisen waar werkkleding aan moet voldoen verschillen per sector. Weet je niet zeker welke reflectie overalls geschikt zijn voor jouw werkzaamheden? Bekijk ons assortiment of laat je adviseren door de specialisten van Verhoeven Bedrijfskleding.

Een geschikte reflectie overall voor jouw werkzaamheden

In verschillende sectoren is het van belang dat reflecterende overalls genoeg opbergruimte hebben en praktisch zijn tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. In ons ruime assortiment hebben we reflectie overalls met diverse opbergzakken. Dus of je nu op zoek bent naar een reflecterende overall met dijbeenzakken, achterzakken, kniezakken of steek- en borstvakken, wij hebben een reflectie overall die bij jouw werkzaamheden past! Met de juiste overall heb je al jouw gereedschap binnen handbereik en ga je veilig en comfortabel aan het werk!

De overalls met reflectie in ons assortiment voldoen aan de EN ISO 20471-norm

Kies voor een overall uit ons assortiment reflectiekleding als deze aan de EN ISO 20471-norm moet voldoen. Zo ben je er namelijk van verzekerd dat je tijdens het uitvoeren van werkzaamheden zichtbaar bent volgens de normen. Werkkleding die aan de EN ISO 20471-norm voldoet is goedgekeurde hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik in risicoklasse II. Het cijfer naast het pictogram geeft vervolgens aan in welke klasse de overall met reflectie valt.

  • Klasse 3: vergt 0,8 m2 fluo oppervlak en 0,2 m2 reflecterend oppervlak.
  • Klasse 2: vergt 0,5 m2 fluo oppervlak en 0,13 m2 reflecterend.
  • Klasse 1: vergt 0,14 m2 fluo oppervlak en 0,10 m2 reflecterend oppervlak.

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker aan welke eisen reflectie overalls moeten voldoen voor jouw werkzaamheden? Of heb je een andere vraag? Wij adviseren je graag! Onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met je vragen over werkkleding. Voor de beste service en de hoogste kwaliteit bestel je bij Verhoeven Bedrijfskleding. Werk beter in comfort!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »