Werkkleding specialist Verhoeven bedrijfskleding,. De juiste kleding voor al uw werkzaamheden.

De juiste werkkleding voor al uw werkzaamheden


Wat je beroep ook is, of je nu alleen werkt of personeel hebt, je wilt een professionele uitstraling en wanneer nodig aan de veiligheidsnormen voldoen! Hierin wil je geen compromissen sluiten, dat hoeft ook niet! Verhoeven Bedrijfskleding verkoopt moderne werkkleding van de beste kwaliteit, we hebbend de beste merken in huis en op onze webshop. In ons assortiment hebben we werkkleding die je onder alle omstandigheden kan dragen en zeer geschikt zijn voor verschillende werkvloeren!

 

Professionele werkkleding

In ons ruime assortiment hebben we een groot aanbod van kleding. Denk hierbij aan:
• Veiligheidskleding
• Werkbroeken
• Werkjassen
• Bovenkleding
• Overalls
• Reflectiekleding
• Doorwerkkleding
• Werksokken
• Vlamvertagende kleding

 

Moderne werkkleding

Werkkleding moet niet alleen lekker zitten, compromisloos en betrouwbaar zijn, het moet er natuurlijk ook goed en professioneel uitzien. Je loopt immers heel wat uren rond en je uitstraling is zeer belangrijk voor je bedrijf! Ons ruime assortiment is speciaal voor de moderne werker. De webshop waar looks en veiligheid samengaan!

Trends in werkkleding

Een simpel shirt met bedrukking is niet meer voldoende in de wereld van moderne werkkleding. Het voldoet niet aan de verwachtingen en het aanbod van kleuren. Kleurgebruik speelt een centrale rol in de huisstijl, elke kleur heeft zijn eigen associatie. Werkkleding moet aansluiten op de huisstijl van het bedrijf en de gewenste uitstraling!
De mode wereld heeft een flinke impact gehad op werkkleding niet alleen met zijn kleuren maar ook met de pasvormen. De collecties worden steeds uitgebreider, naast de traditionele polo’s en sweaters zien we ook steeds meer modieuze items.

Trendy kleuren

Het aanbod is in de laatste jaren sterk toegenomen. Niet alleen onder invloed van de mode. Bedrijven hebben steeds vaker de wens om hun bedrijfskleding aan te laten sluiten op de huisstijl. We zien steeds vaker dat de ‘saaie’ en traditionele kleuren vervangen worden door opvallende kleuren.

 

Nieuwe materialen

Het traditionele katoen uit t-shirts en polo’s worden steeds vaker vervangen door meer innovatieve materialen. Stretch zien we steeds vaker opduiken in de wereld van werkkleding. Hoerdoor ontstaat een beter pasvorm, ook zeker voor de dames! Veel nieuwe materialen zijn:
• Cordura
• Bamboo
• Softshell

 

Werkkleding voor diverse branches

In ons assortiment is bedrijfskleding te vinden voor uiteenlopende branches zoals bouw, horeca, zorg, agrarisch, beveiliging, offshore en industrie. Voor elke branche hebben we een passende set bedrijfskleding in ons assortiment, zo is er voor ieder wat wils!

 

Werkkleding als visitekaartje

Promotie of werkkleding geven u en uw bedrijf een nette uitstraling, het ziet er niet alleen goed uit om je logo of naam op je kleding te hebben staan, maar het werkt ook nog als visitekaartje. Het bedrukken of borduren laat u doen door Verhoeven Bedrijfskleding!
De keuze tussen borduren of bedrukken light bij u zelf. U bepaalt immers wat het beste bij uw bedrijf past en wat het mooiste is. Wij maken gratis een ontwerp voor op uw werkkleding! Het verschil tussen borduren en bedrukken, borduren is een goede investering en is duurzamer dan bedrukken. Het voordeel van bedrukken is dat het voordeliger is en het kan op alle soorten kleding!

 

Gratis proefdruk of ontwerp laten maken
Wilt u meer weten over het bedrukken en borduren van werkkleding of wilt u een ontwerp Gratis laten maken mail dan naar [email protected] en u ontvangt zo spoedig mogelijk een ontwerp terug in uw mail!

 

Werkkleding en veiligheid

Werkkleding ziet er niet alleen goed uit, maar het moet ook aan specifieke veiligheidseisen voldoen voor verschillende branches. Veiligheid staat voorop!

 

De Europese norm voor High Visability Werkkleding

Veiligheidskleding met hoge zichtbaarheid moet aan de Europese norm van signaalkleding voldoen. De EN ISO 20471. Deze norm is ingedeeld in klassen afhankelijk van de mate van zichtbaarheid-reflectievermogen.

Kleurgebruik:

Signalisatiekleding is beschikbaar in drie verschillende kleuren:
• Oranje
• Geel
• Rood

Rijkswaterstaat stelt aanvullende eisen op het gebied van kleuren

High visability werkkleding wordt volgens de EN ISO 201471 ingedeeld in drie klasse. Deze klasse geven aan welk beschermingsniveau de reflectie kleding heeft voor de verschillende branches.

Klasse 1
Hi-Vis kleding uit klasse 1 is te gebruiken in situaties met een laag botsingsrisico en risico op ongelukken. High Visibility werkkleidng uit klasse 1 is echter niet geschikt voor werken langs openbare wegen. Maar wel voor extra zichtbaarheid binnen het bedrijf, denk hierbij aan verkeersregelaars die vooral in daglicht werkzaam zijn, bij een maximale verkeerssnelheid van 30km/u.

Klasse 2
Werkkleding uit klasse 2 zorgt vor goede zichtbaarheid binnen de wegenbouw, koeriersdiensten en werkzaamheden in schemerlicht, High Visability werkkleding is geschikt voor werkzaamheden langs de openbarenweg met snelheden toto 50km/u.

Klasse 3
Bij werkzaamheden in het donker is het dragen van High visability werkkleding uit klasse 3 verplicht! Deze optimale zichtbaarheid verminderd sterk het risico op ongelukken.

 

Europese norm ISO 11612 Bescherming tegen hitte en vlammen


Werkkleding met de EN ISO 11612 normering beschermt werknemers (uitgezonderd Lassers en Brandweerlui) die worden blootgesteld aan hitte, vlammen en gesmolten metaal.

 

11612-A VLAMVERSPREIDING

Tijdens deze test wordt de stof en naden 10 seconden lang bevlamd. Bij het resultaat moet de navlamtijd, nagloeitijd en gatvorming binnen de waarden van de gestelde norm blijven. De test kan op twee verschillende manieren uitgevoerd worden:
• Procedure A (levert A1) Dit is de oppervlakte bevlamming.
• Procedure B (levert A2) Dit is de randbevlamming.

 

11612-B CONVECTIEVE WARMTE

Wat is de warmtegeleiding bij blootstelling aan vlammen? Bij deze test wordt de stof boven de vlam gehouden, door middel van een calorimeter wordt aan de bovenzijde de stijging van de temperatuur gemeten. Er wordt gemeten hoeveel tijd (s) er nodig is om een temperatuurstijging van 24 °C te bereiken. Afhankelijk daarvan wordt de klasse bepaald:
• B1: van 4 tot 10 seconden
• B2: van 10 tot 20 seconden
• B3: 20 seconden en meer


11612-C STRALINGSWARMTE

Bij deze test wordt de stof blootgesteld aan stralingshitte door middel van infrarood. Via een calorimeter wordt aan de andere kant van het doek de temperatuurstijging gemeten. Er wordt gemeten hoeveel tijd (s) er nodig is om een temperatuurstijging van 24 °C te bereiken. Afhankelijk daarvan wordt de klasse bepaald:
• C1: van 7 tot 20 seconden
• C2: van 20 tot 50 seconden
• C3: van 50 tot 95 seconden
• C4: 95 seconden en meer

 

11612D/E GESMOLTEN METAAL

Bij deze test wordt de bescherming gemeten tegen spetters van gesmolten metaal. Een membraan (dat de menselijke huid simuleert) wordt op de achterzijde van de stof aangebracht. Vervolgens wordt er bepaalde hoeveelheid gesmolten aluminium (Code D) en gesmolten ijzer (Code E) opgebracht. Het membraan dat zich op de achterzijde van de stof bevindt mag dan niet vervormen.
• D1: tussen de 100 en 200 gram
• D2: tussen de 200 en 350 gram
• D3: 350 gram en meer
• E1: tussen de 60 en 120 gram
• E2: tussen de 120 en 200 gram
• E3: 200 gram en meer

11612-F CONTACT WARMTE

Bij deze test wordt de bescherming gemeten tegen eventueel contact via de kleding met een warm object. Tijdens de test wordt de stof in contact gebracht met een testobject met een temperatuur van 250 °C en wordt de tijd gemeten waarop de warmte doorslaat naar de achterzijde van de stof. De gemeten drempelwaarde tijd bepaald de bereikte klasse als volgt:
• F1: tussen 5,0 en minder dan 10,0 minuten
• F2: tussen 10,0 en minder dan 15,0 minuten
• F3: 15,0 minuten en meer

 

Advies

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen voor uw werkkleding!

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »