Pasvorm

Welke pasvorm voor werkschoenen heb jij nodig?

In de industriesector en bouwsector is het vinden van geschikte werkschoenen met de juiste pasvorm ontzettend belangrijk. Zo loop je de hele dag op schoenen en ze beschermen je tegen de gevaren en risico’s van jouw werkplek of werkplaats. Verhoeven bedrijfskleding helpt je graag in deze zoektocht naar dé perfecte passende werkschoen. Zo geloven wij er in dat passende veiligheidsschoenen die het juiste comfort geven risico’s op de werkvloer aanzienlijk verminderen. Ons motto is dan ook werk beter in comfort!

Een werkschoen met een geschikte pasvorm

Alle mensen zijn verschillend en hun voeten dus ook! Hierdoor zijn er ook verschillende soorten schoenen met ieder een eigen pasvorm. Wanneer je nieuwe werkschoenen wilt aanschaffen is het daarom belangrijk om te weten welke pasvorm je hebt. Er zijn drie soorten voettypen met een bijbehorende pasvorm die vaak voorkomen:

  1. Korte teenlengte, breed bal/hiel breedte, steil hoekpositie van de bal van de voet.
  2. Lange teenlengte, medium bal/hiel breedte, vlakke hoekpositie van de bal van de voet.
  3. Medium teenlengte, kleine bal/hiel breedte, medium hoekpositie van de bal van de voet.

 

 

Aan de hand van deze typen kies je uiteindelijk een schoen. Vervolgens kun je aan de hand van een inlegzooltje de voetvorm optimaal ondersteunen. Deze zorgen voor een individuele demping en gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor pijn- en drukpunten worden ontlast. Op deze manier worden je voeten minder snel moe en door de werkende demping zal ook je rug er voelbaar van profiteren.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig bij het vinden van de juiste pasvorm?

Weet je niet zeker welke pasvorm jouw voet heeft of wil je meer weten over geschikte werkschoenen voor jouw werkzaamheden? Laat je dan door ons informeren! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je werkschoenen liever in het echt bekijken of passen? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »