Werkschoenen met de veiligheidsklasse S1

S1 werkschoenen

Werk je in de transport, de horeca, het magazijn of in de zorg dan zijn S1 werkschoenen onmisbaar. Zegt deze veiligheidsnorm je niet zoveel? Laat je dan adviseren! Wij helpen je graag met het vinden van jouw perfecte S1 werkschoen. Zo is ons motto werk beter in comfort!

De veiligheidsnorm van een S1 werkschoen

Goede werkkleding en beschermende werkschoenen zijn essentieel om veilig aan de slag te gaan. Kies daarom voor een schoen met een S norm. De S die in de S1 werkschoen zit staat voor Safety. Wanneer een werkschoen die norm heeft dan betekent dit dat deze schoenen aan de EN-ISO 20345 norm voldoet. Deze Europese norm schrijft voor dat werkschoenen een beschermneus moeten hebben die je voeten beschermen tegen mechanische gevaren. Dit houdt in dat bij een impact van 200J er geen beschadiging aan de voorvoet mag ontstaan. Verder heeft de S1 nog de volgende eigenschappen:

  • Antistatisch
  • Energie-absorberende hak
  • Gesloten hiel

Ga veilig aan de slag met een S1 veiligheidsschoen

Wanneer je op zoek bent naar S1 werkschoenen dan ben je bij  Verhoeven Bedrijfskleding in Made aan het goede adres! Als ware werkkledingspecialisten gaan we samen met jou op zoek naar een schoen met optimaal draagcomfort en bescherming die volledig past bij jouw werkzaamheden. Heb je een vraag over de S1 werkschoenen of heb je advies nodig, neem dan contact met ons op. Via onze klantenservice dien je eenvoudig 24/7 een vraag in en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur via 085 - 065 66 25.  Wil je liever echt persoonlijk advies? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »