Lowa Werkschoenen de beste kwaliteit

 

LOWA Werkschoenen

 

Iedereen kent wel de wandelsschoenen van het merk Lowa?  Dan hebben wij goed nieuws, deze schoenen zijn nu ook verkrijgbaar in oersterke Lowa werkschoenen. Een van beste wandel en hikingschoenenen nu verkrijgbaar als werkschoen met dezelfde ondersteuning. 

Lowa werkschoenen

Lowa vandaag de dag

 

Lowa werkschoenen is Marktleider in de duitsland en de benelux, Noord-Amerika, Azië en Oost-Europa. Lowa werkschoenen worden alleen vervaardigd met de beste materialen en we willen u altijd het beste bieden wat er op het moment is!  Daarom willen wij alleen de beste werkschoenen aanbieden bij onze gebruikers. klanten die werkschoenen zoeken met de juiste kwaliteit en comfort. In 2006 is Lowa Werkschoenen worden nog steeds vervaardigd in Duitsland onder hoge kwaliteitsnormen. 

 

GORE-TEX® - Ademende werkschoenen


Dit GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat de werkschoenen ademend en waterdicht zijn. Ze beschermen je voeten en houden ze droog, dit geeft je voeten een optimaal klimaat comfort in je Lowa werkschoenen. En dit zelfs bij extreem koude en slecht-weersomstandigheden.

 LOWA Gore-Tex

 

Perfecte Pasvorm en kwaliteit

 

De Lowa werkschoenen ondersteunen uw voeten de gehele dag door de juiste stabilisator welke ijn de schoen verwerkt is, dit in samenwerking met de juiste zool geeft u een perfecte ondersteuning van de voet. Welke factoren zorgen voor deze juiste afwikkeling en schokabsorptie van de voet. 

  • Omhooggetrokken zolenrand van PU
  • Goede stabiliteit tussen de rug en middenvoetsbeentjes
  • Uitstekende combinatie van demping en stabiliteit
  • De natuurlijke S-vormige afrolbeweging in de zool verwerkt 

Lowa werkschoenen

Buitenwerk en voering materiaal

 

Voor het buitenwerk en voering maakt Lowa werkschoenen gebruik van hoge-kwaliteit leer. Optimaal afgestemde materialen zorgen voor een goede pasvorm en draagcomfort.In schoenvervaardiging is leer het belangrijkste materiaal, het biedt namelijk een unieke combinatie van verschillende eigenschappen en ongeëvenaarde voordelen. Hoewel jarenlang de industrie geëxperimenteerd met een verscheidenheid van nieuwe materialen kan geen alternatief deze hoge kwaliteit van leer evenaren.

 

LOWA werkschoenen G3 antislip op gladde ondergronden


De LOWA G3 is ontworpen met een textiel laag, dit zorgt voor een uitstekende antislip eigenschappen op natte en ijzige bodems. De PU noppen op deze zool zorgen voor een uitstekende demping op alle ondergronden, de noppen zijn zo afgerond dat ze uitstekend het profiel van de bodem volgen en voor een perfecte stabiliteit zorgen. Naast de PU zool zorgt het rubbermengsel van de zool ook voor en extreem goede stabiliteit en een lange levensduur.

Antislipzool

 

Comfort
 

Essentiële technische kenmerken lichtgewicht materialen, verfijnde details en perfecte afwerking zorgen voor meer loopcomfort, dit voelt men bij iedere stap. door de veelzijdige eigenschappen zoals het hoge warmte-en vochttransport, scheurvastheid en een aangenaam gevoel, bereiken we een hoog draagcomfort.. 

 

LOWA werkschoenen dames
 

LOWA werkschoenen ontwikkelt en produceert jaar en dag werkschoenen, die zijn afgestemd op de speciale behoeften van vrouwen. Veel technische details zijn niet herkenbaar op het eerste gezicht, maar je voelt direct wanneer je deze werkschoenen draagt.

Blije voeten  

 

De missie van Lowa werkschoenen

Het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit! Onze producten garanderen een super draagcomfort en zijn veilig in gebruik. Absolute precisie zorgt voor ongeëvenaarde werkschoenen en wandelschoenen.

 

Heb je een vraag of advies nodig?


 
Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over de juiste LOWA werkschoenen.

 

Lees meer