Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen: eenvoudig online bestellen.

 

Bent u op zoek naar de beste veiligheidsschoenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De veiligheidsschoenen hebben een goede pasvorm zijn licht van gewicht en in alle veiligheidsklasse te verkrijgen.

 

Veiligheidsschoenen assortiment

 

In ons assortiment  vindt u een ruime keuze aan veiligheidsschoenen van verschillende grote merken, Lowa, Elten, Jori, Sika en GRISPORT. Daarnaast hebben we ook werklaarzen, werkklompen en sandalen. Weet u nog niet wat bij u past? Via onze chat of via de telefoon staat onze klantenservice u graag te woord, om u zo te helpen aan de juiste veiligheidsschoenen. Ook bent u ten allen tijden welkom in onze winkel.

 Veiligheidsschoenen

Verschillende veiligheidsschoenen

 

Voor vele verschillende veiligheidsschoenen, werklaarzen of werkklompen kunt u bij Verhoeven Bedrijfskleding terecht. Bij iedere veiligheidsschoenen vindt u de benodigde en juiste informatie om tot een goede keuze te komen. Wij bieden u veiligheidsschoenen in diverse soorten, maten en in de verschillende veiligheidsnormen. Een van de meest uitgebreide assortimenten! Een modieuze en nette veiligheidsschoenen die u de juiste bescherming geeft!

 

Veiligheidsnormen veiligheidsschoenen

 

De Europese wetgeving en de Arbowet hebben verschillende  veiligheidsnormen vastgesteld aan veiligheidsschoenen, deze normen zijn van belang bij het kiezen van de juiste schoen, voor op elke werkvloer gelden er andere eisen. De meest toegepaste veiligheidsnorm is S3. Weet u niet zeker welke norm voor u toepasselijk is? Maak dan gebruik van onze filters op de website! Het is van grootbelang dat u rekening houd met een hoge of lage werkschoen, hogere werkschoenen bieden meer ondersteuning en stevigheid, maar geven daardoor minder bewegingsvrijheid. Heeft u vragen of komt u niet tot de juiste keuze? Neem contact met ons op en onze klantenservice staat u graag te woord via de telefoon of chat!

Veiligheidsklasse veiligheidsschoenen

 

Een van de eerste dingen om rekening mee te houden is de veiligheidsklasse, veiligheidsschoenen zijn ingedeeld in verschillende klasse, in totaal zijn er vijf verschillende klasse veiligheidsschoenen, in de tabel hier boven een kort overzicht van de vijf verschillende veiligheidsklassen van onze veiligheidsschoenen:

 

Toepassing Veiligheidsschoenen

 

Veiligheidsschoenen worden in veel sectoren gebruikt en op verschillende werkvloeren. Binnen iedere organisatie is een norm vereist die aansluit op de gevaren die kunnen ontstaan op de werkvloer. De ARBO heeft zoals eerder aangegeven verschillend voorschriften die in Europa bepaald zijn. Hier onder een overzicht van de verschillende veiligheidsklasse en de normen;


 Veiligheidsschoenen waar te gebruiken

 

 

 

Vragen of advies nodig over veiligheidsschoenen?

 

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met vragen over veiligheidsschoenen.

Lees meer