Veiligheidsschoenen bestel je makkelijk en snel

Bestel makkelijk en snel je veiligheidsschoenen 

Bent u op zoek naar de goede veiligheidsschoenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze veiligheidsschoenen hebben een goede pasvorm zijn licht van gewicht en in alle veiligheidsklasse te verkrijgen. Zo ben jij altijd voorzien van een goed paar veiligheidsschoenen die voldoen aan de prestatie-eisen!

 

Veiligheidsschoenen assortiment

In ons assortiment  vindt u een ruime keuze aan veiligheidsschoenen van verschillende grote merken, Lowa, Elten, Jori, Sika en GRISPORT. Daarnaast hebben we ook werklaarzen, werkklompen en sandalen. Weet u nog niet wat bij u past? Via onze chat of via de telefoon staat onze klantenservice u graag te woord, om u zo te helpen aan de juiste veiligheidsschoenen. Ook bent u ten allen tijden welkom in onze winkel.

 Veiligheidsschoenen

Verschillende soorten veiligheidsschoenen

Voor vele verschillende veiligheidsschoenen, werklaarzen of werkklompen kunt u bij Verhoeven Bedrijfskleding terecht. Bij iedere veiligheidsschoenen vindt u de benodigde en juiste informatie om tot een goede keuze te komen. Wij bieden u veiligheidsschoenen in diverse soorten, maten en in de verschillende veiligheidsnormen. Een van de meest uitgebreide assortimenten! Een modieuze en nette veiligheidsschoenen die u de juiste bescherming geeft!

 

Veiligheidsnormen behorend bij veiligheidsschoenen

De Europese wetgeving en de Arbowet hebben verschillende  veiligheidsnormen vastgesteld aan veiligheidsschoenen, deze normen zijn van belang bij het kiezen van de juiste schoen, voor op elke werkvloer gelden er andere eisen. De meest toegepaste veiligheidsnorm is S3. Weet u niet zeker welke norm voor u toepasselijk is? Maak dan gebruik van onze filters op de website! Het is van grootbelang dat u rekening houd met een hoge of lage werkschoen, hogere werkschoenen bieden meer ondersteuning en stevigheid, maar geven daardoor minder bewegingsvrijheid. Heeft u vragen of komt u niet tot de juiste keuze? Neem contact met ons op en onze klantenservice staat u graag te woord via de telefoon of chat!

Veiligheidsklasse veiligheidsschoenen

Een van de eerste dingen om rekening mee te houden is de veiligheidsklasse, veiligheidsschoenen zijn ingedeeld in verschillende klasse, in totaal zijn er vijf verschillende klasse veiligheidsschoenen, in de tabel hier boven een kort overzicht van de vijf verschillende veiligheidsklassen van onze veiligheidsschoenen:

 

Kom langs in onze winkel en we geven je een persoonlijk advies!

Naast onze webshop hebben we ook een winkel die iedere zaterdag geopend is, hier kunnen we je adviseren welke werkschoenen bij jou passen en welke je het beste kan kopen. Kom langs en neem een kijkje! Of neem contact met ons op via de klanten service!

veiligheidsschoenen koop je bij verhoeven bedrijfskleding

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »