Werkjas dames bescherming in weer en wind

Werkjas dames

Steeds meer praktische of technische beroepen worden tegenwoordig uitgevoerd door hardwerkende vrouwen. Deze powervrouwen verdienen goede werkkleding. Een werkjas is hierbij onmisbaar! Zo beschermd een passende dames werkjas je niet alleen tijdens verschillende werkomstandigheden, maar houdt je ook warm in weer en wind. Daarom hebben wij bij Verhoeven Bedrijfskleding een collectie dames werkjassen die speciaal ontwikkeld zijn voor hardwerkende vrouwen. Onze dames werkjassen zijn aangepast aan de vrouwelijke pasvorm. Door deze pasvorm werk je niet alleen veilig en stijlvol maar ook nog eens comfortabel!

 

Een dames werkjas voor alle werkomstandigheden

Powervrouwen met een praktisch beroep hebben net als hun hardwerkende mannelijke collega’s behoefte aan een stevige werkjas die hen tijdens verschillende werkomstandigheden beschermd. Daarom hebben wij van Verhoeven Bedrijfskleding onze collectie dames werkjassen aangepast op verschillende werkomstandigheden. Ben jij bijvoorbeeld werkzaam in de bouw? Dan heb je een stevige en duurzame dames werkjas nodig. Deze dames werkjassen zijn functioneel en comfortabel. Ook gaan ze door het stevige materiaal lang mee en kunnen ze tegen een stootje.

 

Een dames werkjas voor alle seizoenen

Sommige werkzaamheden moeten buiten uitgevoerd worden. Het is daarom slim om een goede dames werkjas aan te schaffen die jou zelfs in de koude en gure winter beschermd. Zo kun je in de winter te maken krijgen met wind, regen en sneeuw. Onze dames werkjassen zijn daarom zo gemaakt dat ze zowel winddicht als waterdicht zijn. Dit maakt ze voor bijna alle weersomstandigheden geschikt en houden jou goed warm. Ook voor het zomerse weer hebben we dunnere jassen in ons assortiment. Deze bieden veiligheid en comfort, maar zorgen ook nog voor genoeg ventilatie.

 

Heb je toch nog vragen of behoefte aan advies?

Onze collectie dames werkjassen bestaat dus uit werkjassen geschikt voor verschillende werk- en weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat iedere dames werkjas uniek is! Wanneer jij jouw perfecte werkjas hebt gevonden dan werk je niet alleen in comfort maar loop je ook minder risico. Zo geloven wij in het motto werk beter in comfort! Kom daarom naar onze gezellige winkel in Made, dan helpen wij je onder het genot van een bakje koffie met het vinden een dames werkjas die bij jouw wensen past!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »