Long sleeve shirts

Long sleeve shirts

Als het weer afkoelt, zijn long sleeve shirts een must-have. De shirts zijn gemaakt voor het zware werk en zijn slijtvast dankzij het gebruikte materiaal, maar ze zijn ook goed casual te dragen voor een avondje met vrienden. Deze shirt zijn misschien zelfs veelzijdiger. Long sleeve shirts zijn voor iedereen te stijlen en goed te gebruiken op de werkvloer. Ze komen in een verscheidenheid van materialen en stijlen, met inbegrip van de voortdurende trend voor kant. 


Multifunctionele long sleeve shirts

De long sleeve shirts in onze collectie zijn écht gemaakt om verschillende werkzaamheden in stijl uit te kunnen voeren. Zo bieden de shirts zowel een professionele uitstraling als veel bewegingsvrijheid. Verder zijn de long sleeve shirts door het stevige materiaal ook nog eens extreem sterk en slijtvast. Het maakt dus niets uit of je het ene moment een taak moet uitvoeren die beschermende kleding vereist en je het andere moment met een belangrijke klant moet ontmoeten.

Speciaal voor de hardwerkende beschikken wij over werkshirts die naar de  pasvorm zijn aangepast. Zo zijn onze Carhartt long sleeves voorzien van getailleerde lijnen aan de voorkant die er voor zorgen dat het poloshirt niet te wijdt valt rondom je middel en onze long sleeve shirts van Uniwear zijn juist van een materiaal gemaakt die aansluit op de pasvorm van zowel dames als heren. Voor ieder wat wils. 

 

Borduren of bedrukken

Werkkleding met een logo geven jou en jouw bedrijf een nette uitstraling! Zo ziet het er niet alleen goed uit om het logo of de naam van je bedrijf op een long sleeve shirt te zetten maar creëert ook nog eens een echt teamgevoel. Wij bij Verhoeven Bedrijfskleding bieden daarom zowel de mogelijkheid om de shirts te laten bedrukken of te laten borduren. De keuze ligt dus geheel bij jou. Jij weet namelijk als de beste wat het mooiste is voor jouw bedrijf. Kom daarom gerust langs dan maken wij een gratis ontwerp voor op uw bedrijfskleding!

 

Heb je toch nog vragen of behoefte aan advies?

Wij bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben dus verschillende long sleeve shirts in ons assortiment opgenomen met ieder een unieke pasvorm. Wanneer jij jouw juiste pasvorm gevonden hebt dan zorgt dit niet alleen voor meer comfort, maar dan loop je ook minder risico. Zo geloven wij in het motto werk beter in comfort! Kom daarom naar onze gezellige winkel in Made, dan helpen wij je onder het genot van een bakje koffie met het vinden van bedrijfskleding en werkkleding die bij jouw werkomstandigheden en wensen passen. 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »