Werkbroek nodig? De juiste werkbroek voor al uw werkzaamheden.

Werkbroek

Het is het belangrijk eerst te bepalen welke type werkbroek je nodig hebt. Zo hebben we bij Verhoeven bedrijfskleding verschillende soorten. we hebben speciale schilderboeken maar ook werkjeans en de standaard werkbroeken voor in de bouw. Onze kleding beschikken over veel extra’s niet alleen de juiste bescherming maar ook comfort en een goede professionele uitstraling! Daarnaast zijn onze broeken uitgerust met kniezakken, hamerlus, of is waterafstotend alle mogelijkheden zijn er!

 

Wat is het verschil


• Standaard broek → voor bescherming tegen vuil en verf;
• Korte of driekwart broek → bieden gedeeltelijke bescherming, zijn ideaal voor de zomerse maanden;
• vlamvertragende eigenschappen → voor als je werkt met hitte en/of vuur;
• Regenbroek → voor als je veel buiten werkt met het Nederlandse weer.

Werkbroek

De ideale werkbroek

In ons assortiment hebben we robuuste en kwalitatieve werkbroeken van de beste merken, door ons geselecteerd! Geeft het u de juiste bescherming en zijn daarom sterker en van een hoogwaardigere stof gemaakt dan een normale broek. Een werkbroek moet ten eerste comfort bieden, je loopt er tevens heel de dag mee rond, ze moeten steviger zijn, omdat er veelal intensieve werkzaamheden mee uitgevoerd worden. Ook moet een werkbroek praktisch zijn, ruime opbergzakken voor gereedschap en ander klein materiaal.

Kniezakken en andere opties.

Veel werkbroeken in ons assortiment zijn beschikbaar met of zonder kniezakken, in deze kniezakken kunnen kniebeschermers geplaatst worden. Zo kun je goed voorbereid aan het werk en voldoe je meteen aan de EN 14404 norm. Een werkbroek moet goed zitten en een werkriem of gereedschapsriem kan daarbij helpen. Zo blijft je werkbroek goed zitten en kun je je gereedschap opbergen voor gebruik. Wil je er graag casual uitzien tijdens het werk? Dan hebben wij ze ook in spijkerstof zodat het lijkt alsof je gewoon een jeans draagt, maar ondertussen toch goed beschermd bent.

Werkbroek

Dames broeken

Een broek is over het algemeen weinig flatteus en geniet zeker niet de voorkeur van de werkende dames. Daarom hebben wij ook speciaal voor de vrouwen een aantal dames werkbroeken in ons assortiment. Deze zijn speciaal voor een vrouwenlichaam ontworpen, zo kun je als vrouw comfortabel aan het werk.

De juiste maat 

Een werkbroek moet niet alleen de juiste bescherming bieden, maar ook lekker en comfortabel aanvoelen. Daarvoor is het van root belang om de juiste maat werkbroek te nemen, voor de beste bescherming en het hoogste draagcomfort!

Advies

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van uw werkbroek!

 

Lees meer