Werkbroeken voor échte hardewerkers

Werkbroek

In praktische en industriële beroepen wordt vaak veel tijd gestoken in het vinden van de juiste werkschoenen of het juiste stuk gereedschap, aan het vinden van een passende werkbroek wordt minder aandacht besteed. Dat terwijl een werkbroek je tegen verschillende risico’s op de werkvloer beschermt. Ook geloven wij er in dat passende werkkleding niet alleen zorgt voor veiligheid maar ook nog eens voor comfort. Daarom hebben wij bij Verhoeven Bedrijfskleding een ruime collectie aan werkbroeken voor verschillende werkomstandigheden en voor verschillende pasvormen.

Waarom een werkbroek?

De eerste vraag die je misschien te binnen schiet is, waarom zou ik voor een werkbroek kiezen boven een normale broek? Ten eerste geeft een werkbroek betere bescherming doordat deze van een sterkere en hoogwaardigere stof worden gemaakt. Op deze manier kun jij intensieve werkzaamheden zonder zorgen en met comfort uitvoeren. Zo loop je een hele dag rond in een broek. Het is daarom geen overbodige luxe om voor een werkbroek te kiezen die praktisch is door zijn ruime opbergzakken, veilig is door het stevige materiaal en comfortabel is door de juiste pasvorm.

Verschillende soorten werkbroeken

In ons assortiment hebben we verschillende robuuste en kwalitatieve werkbroeken van de beste merken. Het is daarom belangrijk om te kijken naar het type werkbroek die bij jouw werkzaamheden past. Zo heeft elk broek unieke eigenschappen. Sommige broeken zijn bijvoorbeeld uitgerust met kniezakken, een hamerlusje en een snit voor kniebeschermers (EN 14404 norm), terwijl andere broeken juist geschikt zijn voor een schilder door de opbergvakken en de bescherming tegen verfspetters.

Er zijn dus verschillende aspecten waar je naar kunt kijken wanneer je een werkbroek gaat kopen. Daarom hebben we een klein overzicht gemaakt om je alvast op weg te helpen.

Heb je toch nog vragen of behoefte aan advies?

Werkbroeken kunnen dus verschillen in stijl, merk, materiaal, en model. Dit zorgt ervoor dat iedere werkbroek een unieke pasvorm en kenmerken heeft. Wanneer jij jouw unieke pasvorm hebt gevonden, dan werk je niet alleen in comfort maar loop je ook minder risico. Zo geloven wij in het motto werk beter in comfort! Kom daarom naar onze gezellige winkel in Made, dan helpen wij je onder het genot van een bakje koffie met het vinden een werkbroek die bij jouw wensen en werkomstandigheden past!

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »