Gevoerde werkbroek

Gevoerde werkbroek

Werkbroeken dragen we het jaar rond, ook in de koude wintermaanden. Daarom hebben we bij Verhoeven Bedrijfskleding een collectie gevoerde werkbroeken die u ook in de koude wintermaanden lekker warm houden!

Waarom een gevoerde werkbroek?

Het voordeel van een gevoerde werkbroek, in opzicht met een ‘normale’ werkbroek is dat deze een thermische werking hebben. De gevoerde werkbroek zorgt voor optimale binnen temperatuur zonder dat u last krijgt van transpiratie. Een gevoerde werkbroek heeft een ademende werking wat het draagcomfort vergroot! Daarnaast zijn de gevoerde werkbroeken uitgerust met veel verschillende opties die het werk vermakelijke! Zo zijn er in onze collectie werkbroeken met kniezakken, verlengd achterpand, duimstokzakken, reflectie bies en ga zo maar door! Genoeg opberg ruimte voor al uw benodigdheden en van alle gemakken voorzien voor optimale werkomstandigheden!

Gevoerde werkbroek

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van alle gevoerde broeken

Lees meer