Ga zonder zorgen de werkvloer op met S1P werkschoenen

Veiligheidsschoenen S1P

Werk je in het magazijn, de horeca, de zorg of in de transport dan is een S1P veiligheidsschoen onmisbaar. Zegt deze normering je niet zoveel? Geen enkel probleem! Wij helpen je graag met het vinden van S1P werkschoenen die perfect passen bij jouw werkzaamheden. Als ware werkkledingspecialisten gaan we samen met jou op zoek naar een schoen met optimaal draagcomfort en bescherming. Zo is ons motto werk beter in comfort!

EN veiligheidsnormering voor S1P werkschoenen

Iedereen wil zonder zorgen aan de slag. Goede werkkleding en beschermende werkschoenen zoals de S1P veiligheidsschoen zijn hiervoor cruciaal, maar waar moet je nou eigenlijk op letten? Alle werkschoenen en veiligheidsschoenen in onze winkel voldoen aan de Europese EN ISO 20345 norm. In deze norm spreekt men over veiligheidsschoenen die voorzien zijn van een stalen neus. Deze stalenneus kan 200 joules aan kracht kan opvangen.  Binnen deze Europese norm zijn vijf verschillende S klassen opgenomen. De werkschoenen met de klassen S worden aangeduid als SB, S1, S1P, S2 en S3.

Ga zonder zorgen aan de slag met een S1P veiligheidsschoen

Ben je op zoek naar werkschoenen die voldoen aan een van deze eisen? Dan ben je bij Verhoeven Bedrijfskleding in Made aan het juiste adres! Heb je een vraag over de S1P werkschoenen of heb je advies nodig, neem dan contact met ons op. Via onze klantenservice dien je eenvoudig 24/7 een vraag in en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur via 085 - 065 66 25.  Wil je liever echt persoonlijk advies? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »