Reflecterende werkbroek

Reflecterende werkbroek

Een reflecterende werkbroek biedt niet alleen de juiste bescherming, maar zorgt ook voor een hogere zichtbaarheid. Het is uiteraard belangrijk dat u tijdens veilige omstandigheden kunt werken. Het is daarom belangrijk om de juiste reflecterende kleding aan te schaffen en te dragen. Verhoeven Bedrijfskleding heeft een ruim assortiment aan reflecterende werkbroeken. Ben je op zoek naar een reflectie overall met specifieke eisen voor jouw werkzaamheden of heb je een broek nodig voor werkzaamheden bij Rijkswaterstaat?; bekijk ons ruime assortiment en vraag om advies!

Een reflecterende werkbroek die voldoet aan de EN ISO 20471 norm

Wanneer je voor werkzaamheden goed zichtbaar moet zijn, dan is er een grote kans dat jouw reflecterende werkbroek moet voldoen aan de EN ISO 20471 norm. Wat houdt de EN ISO 20471 norm precies in? Werkkleding die aan deze norm voldoet is goedgekeurde hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik in risicoklasse II. Het cijfer naast het pictogram geeft vervolgens aan in welke klasse de overall met reflectie valt.

  • Klasse 3: vergt 0,8 m2 fluo oppervlak en 0,2 m2 reflecterend oppervlak.
  • Klasse 2: vergt 0,5 m2 fluo oppervlak en 0,13 m2 reflecterend.
  • Klasse 1: vergt 0,14 m2 fluo oppervlak en 0,10 m2 reflecterend oppervlak.

Jouw reflecterende werkbroek laten bedrukken?

Reflecterende broeken zijn er in verschillende kleurcombinaties, zo kun je de juiste kleur kiezen voor elke situatie. Als je wilt dat een reflecterende broek aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf, dan is bedrukken een goed optie. Op deze manier matcht een reflecterende werkbroek met jouw bedrijf en lopen werknemers er netjes en professioneel bij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden!

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker aan welke eisen een reflecterende werkbroek moet voldoen voor jouw werkzaamheden? Of heb je een andere vraag? wij adviseren je graag! onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met u vragen over werkkleding. Voor de beste service en de hoogste kwaliteit bestel je bij Verhoeven Bedrijfskleding.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »