Werkschoenen heren voor een goede bescherming op de werkvloer

Werkschoenen heren

Ben je op zoek naar heren werkschoenen met de juiste pasvorm? Dan ben je bij Verhoeven Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij leveren de beste heren veiligheidsschoenen! Perfect draagcomfort, licht van gewicht en verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen.  

Verschillende toepassingen van heren werkschoenen

Bij veel werkzaamheden bestaat het risico dat je in scherpe voorwerpen stapt of dat een object op je voeten valt. Onnodige veiligheidsrisico’s die met een goede veiligheidsschoen vermeden kunnen worden. De werkzaamheden die plaatsvinden bepalen de veiligheidsklasse van de werkschoenen heren.

Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste heren veiligheidsschoenen en welke veiligheidsklassen zijn er? Het begint met, heb ik een hoge of een lage werkschoen nodig? Dit hangt af van de werkzaamheden die je uitvoert. Wanneer je namelijk veel op je knieën werkt dan rijden wij aan om lage heren veiligheidsschoenen te kiezen voor meer bewegingsvrijheid. Werk je in de bouw of de industrie? Kies dan juist voor hoge heren werkschoenen. Deze bieden namelijk meer ondersteuning voor je enkels.

werkschoenen heren

Veiligheidsklassen heren veiligheidsschoenen

Naast de hoogte van een heren werkschoen moet je ook rekening houden met de veiligheidsklasse van de schoen. Heren werkschoenen zijn ingedeeld in verschillende klassen. In totaal zijn er vijf verschillende klassen werkschoenen. In de tabel hieronder vind je een kort overzicht van de verschillende veiligheidsklassen:

Veilighiedsklasse werkschoenen heren

 

Welke heren werkschoen is geschikt voor welk voettype?

Zo verschillend als mensen zijn, zijn ook hun voeten. Toch zijn er drie profielen werkschoenen heren die vaak voorkomen. Om een dergelijke voetvorm optimaal te ondersteunen, bieden wij inlegzolen aan met uiteenlopend geprononceerde voetholten. Deze zorgen voor een individuele demping en gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor pijn- en drukpunten worden ontlast. Jouw voeten worden hiermee aangenaam zacht ingebed, waardoor ze minder snel moe worden. Daarnaast profiteert ook je rug zal voelbaar van de goede demping.

 

 

Voettypes werkschoenen heren 

De drie verschillende voettypes:

  1. Korte teenlengte, breed bal/hiel breedte, steil hoekpositie van de bal van de voet.
  2. Lange teenlengte, medium bal/hiel breedte, vlakke hoekpositie van de bal  van de voet.
  3. Medium teenlengte, kleine bal/hiel breedte, medium hoekpositie van de bal van de voet.

 

Heren veiligheidsschoenen voor de afwijkende voettypes

Bij bepaalde werkschoenen heren bieden wij een comfortabel systeem, met meerdere breedtes, dat elke voet de individueel benodigde ruimte biedt. Dit komt doordat dit systeem meer volume in het voorste deel heeft. Ook de beschermneus voor de tenen is aangepast. Deze is in de breedte “meegevormd” en biedt effectieve bescherming, terwijl het tenengebied ook zijdelings goed wordt afgedekt en de noodzakelijke resterende hoogte behouden blijft.

Werkschoenen heren

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Via de klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om je direct te helpen met vragen over heren werkschoenen. Benieuwd naar de verschillende modellen? Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »