Werkschoenen heren

Werkschoenen heren

 

Bent u op zoek naar werkschoenen heren met de juiste pasvorm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de beste werkschoenen heren! Perfect draagcomfort, licht van gewicht en verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen. 

 

Verschillende toepassingen werkschoenen heren

 

Bij veel werkzaamheden en productie werkzaamheden bestaat het risico dat je in scherpe voorwerpen kunt stappen of vallende objecten kunnen een onnodige risico vormen.  De werkzaamheden die plaatsvinden bepalen de veiligheidsklasse van de werkschoenen heren.

Waar moet u opletten bij het kiezen van de juiste werkschoen heren en welke veiligheidsklasse zijn er? Het begint met, heb ik een hoge of een lage werkschoen nodig? Wat is het beste voor u werkzaamheden, werkt u veel op de knieën dan adviseren we een lage werkschoen, voor meer bewegingsvrijheid. Maar werkt u in de bouw, loop of klimt u veel dan adviseren we een hoge werkschoen, deze beid meer ondersteuning  aan de enkels. Ook tegen verzwikken hebben wij de beste oplossing! 

werkschoenen heren

 

Veiligheidsklassen werkschoenen heren

 

Daarnaast moet u rekening houden met de veiligheidsklasse, werkschoenen heren zijn ingedeeld in verschillende klasse, in totaal zijn er vijf verschillende klasse werkschoenen, in de tabel hier onder een kort overzicht van de verschillende veiligheidsklassen:

Veilighiedsklasse werkschoenen heren

 

Verschillende voettypes werkschoenen heren 

 

Zo verschillend als mensen zijn, zijn ook hun voeten. Toch zijn er drie profielen werkschoenen heren die vaak voorkomen. Om een dergelijke voetvorm optimaal te ondersteunen, bieden wij inlegzolen aan met uiteenlopend geprononceerde voetholten. Deze zorgen voor een individuele demping en gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor pijn- en drukpunten worden ontlast. Uw voeten worden aangenaam zacht ingebed en vermoeien minder snel. Maar ook uw rug zal voelbaar profiteren van de demping van uw voetstappen.

 

Voettypes werkschoenen heren 

DRIE  VERSCHILLENDE VOETTYPES:

 

  1.        Korte teenlengte, breed bal/hiel breedte, steil hoekpositie van de bal van de voet.
  2.        Lange teenlengte, medium bal/hiel breedte, vlakke hoekpositie van de bal  van de voet.
  3.        Medium teenlengte, kleine bal/hiel breedte, medium hoekpositie van de bal van de voet.

 

VOOR DE BIJZONDERE SITUATIES


Bij bepaalde werkschoenen heren bieden wij u een comfortabel systeem aan met meerdere breedtes, dat elke voet de individueel benodigde ruimte biedt: door meer volume in het voorste deel. Overeenkomstig is ook de beschermneus voor de tenen aangepast. Deze is in de breedte “meegevormd” en biedt effectieve bescherming, terwijl het tenen gebied ook zijdelings goed wordt afgedekt en de noodzakelijke resterende hoogte behouden blijft.

Werkschoenen heren

 

Heb je een vraag of advies nodig?

 

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met uw vragen over werkschoenen heren.

 

 

Lees meer