Doorwerkkleding voor alle weersomstandigheden.

Doorwerkkleding

De meeste doorwerkkleding beschermt tegen kou en regen, maar je gaat er erg in transpireren, omdat deze kleding slecht tot niet ventileert, ademt en geen transpiratievocht afvoert. Dit resulteert in het niet dragen van de kleding door het slechte comfort. Je zit niet lekker in de kleding… Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we hier een oplossing voor!

Wij hebben een ruim assortiment aan doorwerkkleding, waaronder;


• Doorwerkjassen
• Doorwerkpakken
• Doorwerkoveralls
• Thermo ondergoed
• Waadbroeken
• Regenpakken
• Regenbroeken
• Regenjassen

Doorwerkkleding

Intern klimaat

Doorwerkkleding maakt het mogelijk om in de slechtste omstandig heden door te kunnen werken, vooral tijdens natte en koude omstandigheden is doorwerkkleding ideaal! Om er voor te zorgen dat de doorwerkkleding comfortabel zit hebben wij een uniek assortiment met ventilerende doorwerkkleding deze kleding houd je van binnen en buiten droog! Met de unieke intern klimaatregulering heeft u minder last van transpiratie en voorkomt oncomfortabele kleding!

Gevaren van kou

Buitenwerkzaamheden in de kou is niet zonder gevaar! Het menselijk lichaam is hier niet voor gemaakt, de kou veroorzaakt dat de bloedtoevoer naar handen en voeten minimaal is, hierdoor kunnen vingers en tenen afsterven in het ergste geval… een ander gevaar is onderkoeling, hierdoor kun je prikkels uit de omgeving minder goed op je nemen, ga met Verhoeven Bedrijfskleding de kou tegen en bestel snel en online je doorwerkkleding!

Doorwerkkleding

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig? 

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van de doorwerkkleding!

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »