De Werkschoenen en Werkkleding Specialist | Nu snel, veilig en online kopen?

WILT U OOK EENS WAT ANDERS! 

Werkschoenen en Werkkleding Specialist, Verhoeven Bedrijfskleding is een familiebedrijf uit Made welke al tientallen jaren gespecialiseerd is op het gebied van beschermingsmiddelen om uw werkzaamheden zo goed mogelijk uit voeren. Wij leveren van werkschoenen, veiligheidsschoenen, werklaarzen, PBM's, RWS reflectiekleding, offshorekleding, beroepskleding, veiligheidskleding voor al uw werkzaamheden kunnen wij u een passende oplossing bieden! Wij garanderen u persoonlijk advies, snelle leveringen, scherpe prijzen en goede kwaliteit garantie! Werk beter, werk in comfort!

 

Kwaliteit & Garantie

Wij van Verhoeven Bedrijfskleding selecteren voor u de beste werkschoenen en werkkleding. De kwaliteit en garantie garanderen wij u voor al onze artikelen. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat in een artikel een productiefout zit welke bij de kwaliteitscontrole niet zichtbaar is. Wij zullen deze ten alle tijden vergoeden aan u. 

 

Persoonlijk advies en ondersteuning! 

Bij ons staan advies en service centraal. Door de jarenlange kennis welke we opgebouwd hebben kunnen wij u de beste werkschoenen en werkkleding adviseren voor uw al werkzaamheden. Door middel van een analyse op de werkplek kunnen we voor u de juiste schoen, met de gewenste functionaliteit, duurzaamheid en draagcomfort aanbieden! Nadat de keuze is gemaakt welke schoen het beste bij uw werkzaamheden past kunnen we een uitgebreide draagtest doen met na verloop van tijd een evaluatie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent !

 

Duurzaam ondernemen. 

Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in onze agenda! Wij wekken onze eigen stroom op in ons bedrijf en veel producten worden vervaardigd met het duurzaam vervaardigd leder terracare certificaat! Dit certificaat geeft aan dat bij het vervaardigen van dit leder men de CO² uitstoot grotendeels reduceert. Veel milieuvriendelijke productieprocessen zijn de laatste jaren al geïntroduceerd en worden dagelijks geoptimaliseerd, ook het transport naar u toe streven wij naar een laag mogelijk CO² belasting. 

Algemene gegevens:

Verhoeven Bedrijfskleding
Blockmekerstraat 8
4921 SR Made
Tel: 085 - 065 66 25
[email protected]

 

Onze webwinkel is 24/7 open voor uw bestellingen en vragen. 

 

Openingstijden onze winkel: 

Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend op afspraak, ook in de avonduren!

 

Zaterdag zijn wij geopend van 9.00 uur t/m 16.00 uur. 

 

Op afspraak bent u buiten deze openingstijden ook meer dan welkom of wij komen bij u langs!
Neem contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak. 

Bel: 06-51815495 of 085-065 66 25

Heb je een vraag of advies nodig?


Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met alle vragen die u heeft. Het deskundig personeel van Verhoeven Bedrijfskleding staat u graag te woord voor advies over werkschoenen en werkkleding.