Werkjassen voor echte harde werkers!

Werkjassen voor echte harde werkers!

Wat voor beroep je ook uitoefent bij Verhoeven Bedrijfskleding kun je alle soorten werkjas kopen! Ons assortiment bied een ruime keuze uit verschillende soorten werkjas, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor; softshell jassen, pilotjacks en outdoor werkjas! Daarnaast hebben we niet alleen een ruim aanbod voor de heren maar ook voor de dames hebben we een groot aanbod van werkjas. Voor een werkjas die comfortabel moet zijn en professioneel kom je naar Verhoeven bedrijfskleding!

Werkjas

Ruim aanbod werkjas

Professionele, comfortabele en scherp geprijsde werkjassen in alle modellen, kleuren en maten! De mode wereld heef in de werkkleding voor een grote revolutie gezorgd, ook bij werkjassen, ze zijn steeds modieuzer geworden en het aanbod in kleuren is in een sneltrein omhoog gegaan, de oude ‘saaie’ kleuren worden vervangen door felle en frisse kleuren. Naast het kleurenspektakel moet een werkjas comfortabel zijn en functioneren. Door de modewereld zijn er veel verschillende soorten stoffen op de markt gekomen die de werkjassen comfortabeler maken en van alle gemakken voorziet. Denk hierbij aan shoftshell!

Softshell werkjas

Een softshell werkjas is waterafstotend , maar niet 100% waterdicht! Shotfshel jassen voldoen aan de eisen van en winddichte jas , daarnaast zijn ze extreem ademend wat nare geuren tegengaat. Het zijn ideale werkjassen om aan te doe in de herfstmaanden en het voorjaar!

Werkjas

Uniek eigenschappen van onze werkjas

In ons assortiment vind je ook werkjassen met specialistische eisen en uniek eigenschappen. Zo hebben we;
• Waterafstotende
• Winddichte
• Reflecterende
• Vlamvertragende
• Antistatische werkjassen

Niet alleen voor de heren hebben we werkjassen, maar ook voor de dames. Deze werkjassen zijn aangepast op de damespasvorm! Zo is iedereen altijd en overal beschermt!

Advies

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen voor uw werkjas!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »