Ademende softshell werkjassen met een hoog draagcomfort

Softshell werkjassen

Softshell werkjassen zijn de ideale werkjassen voor harde werkers! Softshell jassen hebben een ademende werking, ze laten meer lucht door dan een standaard jas en hebben een waterafstotende werking. Naast dat een softshell jas waterafstotend is, zijn ze ook winddicht. Dit wil zeggen dat de jassen de wind tegenhouden, maar ze zijn daarbij wel ademend. Dankzij het ademende vermogen van deze softshell werkjassen wordt zweet en overtollig vocht afgevoerd, u voelt zich daardoor minder snel bezweet. Wat natuurlijk wel zo fijn werkt, met namen tijdens zware en uiteenlopende werkzaamheden! 

Het hoge draagcomfort van een softshell werkjas

Softshell werkjassen hebben een hoog draagcomfort doordat het materiaal zacht aanvoelt en extreem flexibel is. Daarnaast heeft softshell verschillende eigenschappen die het draaggemak verhogen. Zo ademend, dat zweet en vocht makkelijk afgevoerd wordt! Op deze manier heeft u een optimale temperatuur ook onder de jas. Softshell jassen zijn ook extreem licht en u heeft tijdens de werkzaamheden niet het gevoel dat u een zware werkjas draagt!

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke softshell werkjas bij jouw werkzaamheden past, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Op deze manier helpen we je direct met vragen over de softshell werkjassen. Voor persoonlijk advies staan we in onze gezellige winkel in Made voor je klaar!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »