Softshell werkjas

Softshell werkjassen

Softshell is een uit polyester geweven materiaal, dat vaak wordt gebruikt voor outdoor activiteiten. Softshell bied warmte en draagcomfort, de softshell jassen zijn daarom ook ideaal tijdens werkzaamheden die buiten worden uitgevoerd. Softshell jassen hebben een ademende werking ze laten meer lucht door dan een standaard jas en hebben een waterafstotende werking! Naast dat een softshell jas waterafstotend is, zijn ze ook winddicht. dit wil zeggen dat de jassen de wind tegenhouden, maar ze zijn daarbij wel ademend. Dankzij het ademende vermogen van deze werkjassen wordt zweet en overtollig vocht afgevoerd, u voelt zich daardoor minder snel bezweet. Wat natuurlijk wel zo fijn werkt, met namen tijdens zware en uiteenlopende werkzaamheden!

 

Hoog draagcomfort

Softshell heeft een hoog draagcomfort doordat het materiaal zacht aanvoelt en extreem flexibel is. Daarnaast heeft softshell verschillende eigenschappen die het draaggemak verhogen. Zo ademend, wat zweet en vocht makkelijk afgevoerd wordt! Op deze manier heeft u een optimale temperatuur ook onder de jas. Softshell jassen zijn ook extreem licht en u heeft tijdens de werkzaamheden niet het gevoel dat u een zware werkjas draagt!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke softshell jas u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkjassen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over verschillende softshell werkjassen.

Lees meer