Werkklompen nodig? In diverse veiligheidsklasse te verkrijgen.

Werkklompen


Heeft u werkklompen nodig die u tijdens de meest ruige omstandigheden beschermen? We hebben een breed assortiment van werkklompen om u zo de juiste bescherming en ondersteuning te geven. Niet iedereen houdt van een houten zool of i.v.m. met de werkzaamheden is een rubberen zool beter. Ook zijn de werkklompen verkrijgbaar met en zonder stalen neus.


Werkklompen van Sika


Een van de bekendste klompen zijn de Sika werkklompen De Sika werkklompen zijn bekend on hun nails constructie in deze werkklompen je ziet deze niet zitten maar zorgen voor een lange levensduur. Deze klompen zijn vervaardigd van leer en hierover zit een coating die ademend en waterafstotend is. Deze coating op dezeklompen is ook bestand tegen chemicaliën en zuren.
Deze werkklompen vinden hun toepassing in velen branches bijv. Bouw, infra, recycling/afval, wegenbouw, chemie, schoonmaak, industrie, constructie, magazijn, agrarisch, metaal, constructie, techniek en transport.

Werkklompen

Werkklompen met houten voetbed.


Bij de Sika werkklompen is het houten voetbed zo ontwikkelt dat deze een optimale ondersteuning geeft aan uw voeten, enkels, rug, heupen en knieën.

Veiligheidsklompen met rubberen zool


De rubberen zool in verschillende werkklompen is soepelere en is voor mensen die niet heel de dag op een stijve houtenzool kunnen lopen, Ook geven de zolen u de juiste ondersteuning.

Veiligheidsklasse werkklompen


De klompen zijn allemaal een CE keurmerk en zijn voorzien van diverse veiligheidsklasse. Hiermee voldoen de werkklompen aan de wettelijke technische eigenschappen welke gesteld zijn voor deze voetbescherming. De normeringen van werkklompen ligt gelijk aan die van werkschoenen. De veiligheidsklompen Sika hebben allemaal een veiligheidsnormering en een CE keurmerk.

Werkklompen

Let op!


Nederland is een land waar veel klompen gedragen houdt er altijd wel rekening mee dat bij een veiligheidsklomp het omzwik gevaar groter is als bij werkschoenen. Dit komt omdat de je makkelijk in uit de klompen kan schieten en ze niet zo heel stevig om je voeten zitten.

Heeft u nog vragen of advies?


Op onze website staat maar een deel van ons assortiment. Dus mocht u maatwerk willen neem contact met ons op Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over de juiste werkklompen.

Lees meer