Werklaarzen voor ieder wat wils!

Werklaarzen

Bent u op zoek naar werklaarzen met een hoog draagcomfort ? Onze werklaarzen voldoen aan aan alle gestelde eisen, Maar wij ons kent wij gaan natuurlijk verder om zo nog betere maar wij gaan verder bijv. binnen voering, waterdicht, hittebestendig enz.

Werklaarzen populair?

De laatste jaren zijn werklaarzen, werklaars en veiligheidslaarzen steeds populairder aan het worden. Ze worden al lang niet meer alleen in de winter gebruikt en ook allang niet meer alleen in speciale branches. Door het verbeterde draagcomfort zijn werklaarzen populair geworden dat ze het hele jaar gedragen worden.

Werklaarzen

Verschillende werklaarzen

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat geldt ook met werklaarzen. Als u eenmaal de juiste maat weet dan is het belangrijk om na te denken aan welke eisen de werklaarzen moeten voldoen voor uw werkzaamheden.

Veiligheidslaarzen zijn net als werkschoenen onderverdeeld in verschillende veiligheidsklasse. Hieronder staan de verschillende veiligheidsklasse;

Verschillende veiligheidsklasse werklaars

S4: Veiligheidslaarzen met beschermende neus, antistatische zool en energie-absorberende hak. De laarzen bestaan geheel uit rubber (gevulkaniseerd) of geheel uit polymeren (gespoten) en zijn daardoor vloeistofdicht.

S5: Veiligheidslaarzen met beschermende neus, antistatische zool en energie-absorberende hak. De laarzen bestaan geheel uit rubber (gevulkaniseerd) of geheel uit polymeren (gespoten) en zijn daardoor vloeistofdicht. Geprofileerde loopzool en een penetratiebestendige tussenzool.

Brandweer werklaarzen?

Hitte, druppels van gesmolten metaal, splinters of vlijmscherpe obstakels: Allemaal geen probleem, met de werklaarzen uit de JORI  collectie!

 

 brandweer werklaarzen

 

Bescherming tegen risico’s tijdens brandbestrijding

 

TYPE 2

Geschikt voor alle brandbestrijdings- en reddingswerkzaamheden waar bescherming tegen penetratie en voorvoetbescherming nodig is, geen bescherming tegen chemische gevaren.

F2A

Basislaars type 2 + antistatisch + tussenzool

F2I

Basislaars type 2 + antistatisch + elektrische isolerende laarzen

HI

 Warmte isolerend bij 150⁰C (alleen voor type 1)

HI2

Warmte isolerend bij 250⁰C (20 min. blootstellingstijd)

 

 

Werklaars met nu nog meer bescherming!

Een 100% bescherming tegen snede door handbediende kettingzagen kan niet worden gegarandeerd met een persoonlijke veiligheidsuitrusting (PBM). De ervaring heeft echter aangetoond dat het mogelijk is om de persoonlijke veiligheidsuitrusting dusdanig vorm te geven dat een hoge mate

aan veiligheid kan worden verstrekt. De veiligheidswerking kan onder meer worden bereikt door het volgende functieprincipe: Afremmen van de ketting door gebruik van vezels met een hoge snijbestendigheid die de kettingsnelheid door opname van kinetische energie beperken. Het is belangrijk dat schoenen en broeken overlappen. Een snijbestendige laars van klasse 2 is bestand tegen 24 m/s kettingsnelheid.

 Werklaarzen zagen

 

 

Vragen of advies nodig?

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 – 17:00 uur op telefoonnummer: 085-065 66 25 om u direct te helpen met vragen over werklaarzen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »