Kniebescherming

Kniebescherming

Kniebeschermers zijn voor het uitvoeren van sommige beroepen onmisbaar. Vooral als je veel op je knieën moet werken is een goede kniebeschermer of passende kniestukken noodzakelijk. Ze zorgen ervoor dat je comfortabel aan de slag kunt. Heb je kniebescherming nodig? Kies dan voor passende kniebescherming. Kniestukken of kniebeschermers niet alleen passen bij de werkzaamheden die je uitvoert, maar ook bij de pasvorm van je knieën. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben wij een ruim assortiment kniebescherming. Met de juiste kniebeschermers of kniestukken werk je beter in comfort!

Kies voor kniebescherming die bij je past

Er zijn een aantal factoren van belang als je kniebeschermers wilt kopen die volledig bij jou en jouw werkzaamheden passen:

  • De pasvorm van jouw knieën en werkbroek.
  • De specifieke werkzaamheden die je uitvoert.

Waarom moet je op deze factoren letten bij het kopen van kniebeschermers of kniestukken? Een kniebeschermer kan van het beste merk en kwaliteit zijn, maar als deze niet past bij jou pasvorm dan zal het niet de bescherming bieden die je nodig hebt. Zo heb je een grote kans dat de beschermers gaan schuiven of er bestaat een kans dat ze niet dik genoeg zijn. Beide situaties zijn ontzettend oncomfortabel en kunnen zorgen voor serieus letsel. Laat je adviseren door een werkkledingspecialist zoals Verhoeven Bedrijfskleding en voorkom mogelijke blessures. Je werkt comfortabeler en veiliger met de juiste kniebescherming.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker welke kniebeschermers of kniestukken bij jou pasvorm passen of wil je weten welke kniebescherming geschikt is voor jouw beroep? Laat je dan door ons informeren! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je onze beschermingsmiddelen liever in het echt bekijken? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »