Vlamvertragende werkbroek die tegen een stootje kan!

Vlamvertragende werkbroek

Werkt u in een omgeving waar u te maken heeft met risico’s op het gebied van hitte en brandgevaar? Bijvoorbeeld bij las, slijp werkzaamheden of soortgelijke werkzaamheden? Juist in dit soort situaties is veiligheidskleding enorm belangrijk! Daarom hebben we bij Verhoeven Bedrijfskleding, de vlamvertragende werkbroek in diverse modellen. Zo bent u ook tijdens deze werkzaamheden optimaal beschermt en heeft u lang plezier van een werkbroek.

 

Vlamvertragende werkbroek

Ons assortiment vlamvertragende werkbroek

Wij van Verhoeven bedrijfskleding hebben een ruim assortiment aan vlamvertragende werkbroek. We hebben alleen de beste merken in huis! Zo kunnen wij onze werkbroeken voor een juiste prijs kwaliteit verhouding aanbieden en tot unieke concepten komen! De werkbroeken zijn er in verschillende kleuren te verkrijgen, op deze manier kunt u de juiste vlamvertragende werkbroek matchen met uw huisstijl. Daarnaast heeft u ook de optie om de vlamvertragende werkbroeken te personaliseren, door deze te laten borduren of bedrukken. Zet uw logo of uitspraak op de vlamvertragende werkbroek en krijg een nette en professionele uitstraling op de werkvloer!

De kleding moet voldoen aan bescherming van werknemers die tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden worden blootgesteld aan hitte en vlammen, met uitzondering van brandweerlui. Bescherming tegen korte contacten met een vlam plus tegen convectiehitte- en stralingshitte alsook tegen spatten van gesmolten ijzer.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke vlamvertragende werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over  werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over onze vlamvertragende werkbroek.

Lees meer