Vlamvertragende werkbroek

Vlamvertragende werkbroek

Het dragen van een vlamvertragende werkbroek is ontzettend belangrijk wanneer je in een omgeving werkt waar je te maken krijgt met risico’s op het gebied van hitte en brandgevaar. Daarom hebben we bij Verhoeven Bedrijfskleding, de vlamvertragende werkbroek of lasbroek in diverse modellen. Zo ben je ook tijdens las en slijp werkzaamheden optimaal beschermt en heb je langer plezier van een werkbroek.

Vlamvertragende werkbroek

Een vlamvertragende werkbroek die geschikt is voor jouw werkzaamheden

Wij van Verhoeven bedrijfskleding hebben een ruim assortiment aan vlamvertragende werkbroeken van de beste merken! Hierdoor kunnen wij onze werkbroeken voor een juiste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden en tot unieke concepten komen! De werkbroeken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, op deze manier match je een vlamvertragende werkbroek met jouw huisstijl. Daarnaast heb je bij ons ook de mogelijkheid om de vlamvertragende werkbroeken te personaliseren, door deze te laten borduren of bedrukken. Zet jouw logo of motto op een vlamvertragende werkbroek of lasbroek en krijg een nette en professionele uitstraling op de werkvloer!

Een werkbroek die voldoet aan de EN-ISO 11611 of EN-ISO 11612-norm

Als ware specialist op het gebied van werkkleding hebben wij diverse werkbroeken die voldoen aan de EN-ISO 11611 en/of de EN-ISO 11612-norm. Een vlamvertragende werkbroek met EN-ISO 11612 beschermt werknemer bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij zij worden blootgesteld aan vlammen en hitte. Werkzaamheden van brandweerlieden en lassers zijn hierbij uitgezonderd. Met het dragen van vlamvertragende werkbroeken ben je beschermt tegen straling- en convectiehitte en tegen korte contact met een vlam. Ben je lasser en zoek je een werkbroek, dan heb je een lasbroek nodig met de EN-ISO 11611-norm. De werkbroeken die aan deze norm voldoen, bieden bescherming tegen Uv-straling, toevallig vlamcontact en kleine spatten van gesmolten metaal.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke vlamvertragende werkbroek je nodig hebt, neem dan contact met ons op! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wij helpen je direct met alle vragen over werkbroeken. Kom langs in onze winkel in Made en laat je adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze vlamvertragende werkbroek.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »