Werkparka

Werkparka

Een werkparka is een langer model werkjas dan de traditionele werkjas. In de meeste gevallen is het rugpand verlengd, dit zorgt voor optimale bescherming en gaat een onbedekte en koude rug tegen! De parka beslaat een groter gedeelte van uw lichaam en ben je optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals wind, kou en regen. De werkparka is echt gemaakt voor zware omstandigheden. Daarom is de parka werkkleding voorzien van verschillende praktische eigenschappen! Zo beschikken ze over meer opbergruimte, ruime zakken met klep, ideaal om gereedschappen in op te bergen.

 

Een werkparka beschermt in weer en wind

Een werkparka is een echte doorwerkjas, ze zijn gemaakt voor de zwaarste weersomstandigheden. Ben je op zoek naar een werkjas die door weer en wind gaat? Dan is een van onze parka wat voor jou! Een werkparka is namelijk zowel waterdicht als winddicht! Werkparka's worden vaak gebruikt langs wegen en of spoor en zijn daarom ook uitgerust met de benodigde high-vis kleuren. Kom langs in onze winkel en ontdek het ruime assortiment aan parka werkkleding. Vraag je je af of een parka bij jouw werkomstandigheden past?; ons deskundige team helpt u graag! Met de juiste pasvorm en maat werk je niet alleen veiliger maar ook in comfort.

 

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke parka je nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met vragen over parka's. Ook kun je terecht in onze winkel waar we je kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over een parka!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »