Verkeersregelaarskleding

Verkeersregelaarskleding

Met de verkeersregelaarskleding van Verhoeven Bedrijfskleding bent u altijd zichtbaar op straat! Als verkeersregelaar is het belangrijk dat u opvalt in het verkeer en dat u snel wordt herkend! Belangrijke aspecten bij verkeersregelaarskleding is de HI-VIS kleuren, het fluorescerende geel of oranje en de reflecterende markering. Daarnaast is het belangrijk dat de reflectie biezen niet doorbroken zijn en het logo moet over een speciale maat beschikken. De verkeersregelaarskleding van Verhoeven Bedrijfskleding voldoet aan al deze eisen, zodat u veilig de weg op kunt en uw werkzaamheden zonder problemen uit kunt voeren! Naast het gevaar dat u niet zichtbaar bent is het ook belangrijk dat u beschermt bent tegen verschillende weersomstandigheden, u werk immers hele dagen buiten, tijdens verschillende omstandigheden. 

Visitekaartje op de verkeersregelaarskleding

Natuurlijk is er de mogelijkheid om eventuele namen, bedrijfslogo, slogans en extra teksten te laten drukken op de verkeersregelaarskleding. Hierdoor kunt u de kleding matchen met uw huisstijl, zo krijgt u een persoonlijke uitstraling. Ook zorgt bedrukte kleding voor meer naamsbekendheid en werkt de kleding als een visitekaartje! klanten waarderen het erg als uw werknemers makkelijk te herkennen zijn, daarnaast zullen uw werknemers zich prettig voelen in onze werkkleding met een hoog draagcomfort! Verhoeven Bedrijfskleding heeft een groot assortiment verkeersregelaarskleding. Zo hebben we verschillende parka's, hessen, jassen en werkbroeken. Die geschikt zijn voor heren zowel dames! We beiden een unieke prijs kwaliteit verhouding, zo heeft u de beste kleding voor de juiste prijs! 

Heeft u een vraag of advies nodig?

Heeft u eventuele vragen over verkeersregelaarskleding? Dan kunt u makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kunt u 24/7 een vraag in dienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te kunnen helpen met uw vragen over verkeersregelaarskleding!

 

 

Lees meer