Val op met verkeersregelaarskleding

Verkeersregelaarskleding

Met de verkeersregelaarskleding van Verhoeven Bedrijfskleding ben je altijd zichtbaar op straat! Als verkeersregelaar is het belangrijk dat je opvalt in het verkeer en dat je snel wordt herkend! Belangrijke aspecten bij verkeersregelaarskleding is de HI-VIS kleuren, het fluorescerende geel of oranje en de reflecterende markering. Daarnaast is het belangrijk dat de reflectie biezen niet doorbroken zijn en het logo moet over een speciale maat beschikken. De verkeersregelaarskleding van Verhoeven Bedrijfskleding voldoet aan al deze eisen, zodat je veilig de weg op kunt en je werkzaamheden zonder problemen uit kunt voeren! Naast het gevaar dat je niet zichtbaar bent is het ook belangrijk dat je beschermd bent tegen verschillende weersomstandigheden. Je werkt immers hele dagen buiten met wisselende weersomstandigheden. 

Verkeersregelaarskleding als visitekaartje

Natuurlijk is er de mogelijkheid om op de kleding eventuele namen, bedrijfslogo, slogans en extra teksten te laten drukken. Hierdoor kun je de verkeersregelaar kleding matchen met jouw huisstijl voor een persoonlijke en professionele uitstraling. Ook zorgt bedrukte kleding voor meer naamsbekendheid en werkt de kleding als een visitekaartje! Klanten waarderen het erg als jouw werknemers makkelijk te herkennen zijn, daarnaast zullen je werknemers zich prettig voelen in onze werkkleding met een hoog draagcomfort! Verhoeven Bedrijfskleding heeft een groot assortiment verkeersregelaarskleding. Zo hebben we verschillende parka's, hessen, jassen en werkbroeken. Die geschikt zijn voor heren en dames! Als werkkledingspecialist bieden we een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Heb je eventuele vragen over verkeersregelaarskleding? Dan kun je makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te kunnen helpen met jouw vragen over verkeersregelaarskleding!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »