Val op met onze reflecterende hesjes

Reflecterende hes

Wanneer de nachten langer duren, is het van groot belang om toch goed zichtbaar te zijn voor andere, tijdens wegwerkzaamheden, werkzaamheden aan het spoor of als u gewoon op de fiets zit. Het is belangrijk dat ander weggebruikers u optijd zien, wanneer er werk in uitvoering is, zodat ze vaart kunnen minderen. 

Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan reflecterende kleding, dus ook reflecterende hesjes, deze zijn makkelijk aan te trekken en u heeft hier geen last van tijdens de werkzaamheden! Daarnaast zijn ze vaak goedkoper dan een reflecterende jas! Reflecterende hesjes zijn er in veel modellen te verkrijgen en ook met verschillende eigenschappen! Bestel makkelijk en snel uw reflectief hes online bij Verhoeven Bedrijfskleding! 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!  Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw reflecterende hes.

Lees meer