Val op met een reflecterende hes

Reflecterende hes

Een reflecterende hes, veiligheidshesje of verkeersregelaar hes zorgt dat je goed zichtbaar bent tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Veiligheidshesjes zijn daarnaast gemakkelijk aan te trekken en zitten u tijdens het werken niet in de weg. Ze bieden je net als een reflecterende werkjas zichtbaarheid, maar zijn vele malen goedkoper! Verhoeven Bedrijfskleding heeft als werkkledingspecialist een ruim aanbod aan hesjes met reflectie. Werk veilig met een reflecterende hes of verkeersregelaar hes uit onze winkel.

Een reflecterende hes uit ons assortiment voldoet aan de EN ISO 20471 norm

Moet je goed zichtbaar zijn tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden, dan is de kans groot dat je een reflecterende hes of verkeersregelaar hes moet dragen die voldoet aan de EN ISO 20471 norm. Met een reflecterende hes uit ons assortiment dan ben je ervan verzekerd dat deze ten minste aan de minimale klasse van deze norm voldoet. Maar wat houdt deze EN ISO 20471 norm precies in en wanneer voldoet een hes hieraan? Werkkleding die aan deze norm voldoet is goedgekeurde hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik in risicoklasse II. Het cijfer naast het pictogram geeft vervolgens aan in welke klasse de overall met reflectie valt.

Klasse 3: vergt 0,8 m2 fluo oppervlak en 0,2 m2 reflecterend oppervlak.

Klasse 2: vergt 0,5 m2 fluo oppervlak en 0,13 m2 reflecterend.

Klasse 1: vergt 0,14 m2 fluo oppervlak en 0,10 m2 reflecterend oppervlak.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig?

Twijfel je nog of een reflecterende hes of een verkeersregelaar hes verplicht is voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden? Neem contact met ons op! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Ook kun je terecht in onze winkel waar we je graag adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit bestel je bij Verhoeven Bedrijfskleding een reflecterende hes.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »