Elten Werkschoenen

Elten werkschoenen 

 

Elten werkschoenen zijn een van de beste werkschoenen die momenteel te verkrijgen zijn! Deze werkschoenen worden vervaardigs in Duitsland en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van de juiste pasvorm. Kortom een veiligheidsschoen die u niet alleen tijdens uw werkzaamheden draagt.  

 

Elten werkschoenen

 

Historie

 

Sinds 1910 staat de naam ELTEN werkschoenen voor veiligheidsschoenen die aan de hoogste eisen voldoen. Door het uiterst brede assortiment en de technologische competentie hoort ELTEN tot een van de meest toonaangevende aanbieders van werkschoenen in Europa.

 

Elten Werkschoenen innovatief

 

ELTEN staat bekend om zijn intensieve wetenschappelijke onderzoek en zijn baanbrekende innovaties. Zo is er enige jaren geleden in samenwerking met sportartsen een systeem ontwikkeld dat u beschermt tegen omzwikken het ‘’BIOMEX PROTECTION’’.

 

Veiligheidsklasse Elten werkschoenen

 

Veiligheidsrisico’s op de werkplaats moeten in elk geval worden vermeden, ook voor de voeten. Goede werkschoenen zijn een belangrijk deel van de persoonlijke veiligheidsuitrusting. Maar hoe komt de juiste Werkschoen aan de juiste voet?

 Elten veiligheidsklasse

 

Werkschoenen Dames

 

Vrouwenvoeten zijn anders: Bij dezelfde schoenmaat zijn vrouwenvoeten smaller en platter dan die van mannen. Voor de serie NOVA-FEMININ heeft Elten daarom een damesleest ontwikkeld, die hiermee rekening houdt en voor de behoeften van de vrouwelijke voetanatomie met een smallere, plattere pasvorm de juiste oplossing biedt. En ook in de L10-serie bijv. zijn er veiligheidssneakers met een smallere damespasvorm.

Bij bepaalde veiligheidsschoenen biedt Elten u een comfortabel systeem aan met meerdere breedtes, dat elke voet de individueel benodigde ruimte biedt: door meer volume in het voorste

Elten werkschoenen

 

Heb je een vraag of advies nodig?
 

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over de juiste ELTEN werkschoenen.

Lees meer