Werkschoenen dames voor alle werkzaamheden

Werkschoenen dames

Onder het motto “We can do it!” werken er steeds meer vrouwen in de industrie of vervullen een praktisch beroep. Voor dit werk heb je natuurlijk stevige en betrouwbare werkschoenen nodig, maar wie zegt dat werkschoenen niet ook stijlvol mogen zijn? Speciaal voor deze hardwerkende en modebewuste dames hebben we een uiteenlopende collectie eigentijdse dames werkschoenen opgenomen in ons assortiment.

Tegenwoordig zijn er dus veel verschillende werkschoenen speciaal ontworpen voor vrouwen, maar waar moet je nou eigenlijk op letten? Wij van Verhoeven bedrijfskleding helpen je graag in deze zoektocht naar dé perfecte dames werkschoen. Zo geloven wij er in dat passende veiligheidsschoenen die het juiste comfort geven de risico’s aanzienlijk verminderen. Ons motto is dan ook werk beter in comfort!

 

Dames werkschoenen zijn onder te verdelen in twee categorieën:

  • Veiligheidsschoenen (werkschoenen met een beschermende neus)
  • Beroepsschoenen (werkschoenen zonder beschermende neus)

 

Wat voor veiligheidsschoenen passen bij mijn beroep?

Als harde werkster wil jij je natuurlijk niet onnodig druk maken over de vele gevaren die er op een werkplek op de loer liggen. Zo bestaat er bij zowel industrieel als praktisch werk een kans dat je in scherpe voorwerpen stapt of zware materialen op je voeten krijgt. Kies daarom voor de juiste veiligheidsschoen bij jouw werkzaamheden en voorkom onnodige risico’s.

Veiligheidsschoenen zijn onder te verdelen in vijf verschillende veiligheidsklassen met verschillende kenmerken. Maar welke veiligheidsklasse past bij mijn beroep? Voor deze vraag hebben wij een handige tabel gemaakt waar je kan zien welke veiligheidsklasse bij jouw professie past. (zie de tabel hieronder).

 

 

Wanneer een hoog model en wanneer en laag model dames werkschoenen?

Nu duidelijk is aan welke veiligheidsklasse jouw schoenen moeten voldoen, kunnen we bepalen of een hoog of een laag model dames werkschoen geschikt is voor jouw werkzaamheden. Voor dames die in de bouw of in de industrie werken raden we zeker aan om hoge dames werkschoenen te dragen. Zo bieden deze werkschoenen de juiste bescherming voor de achillespees en de enkels. Door het hoge model zijn de enkels extra beschermd tegen bijvoorbeeld vallende metaalsplinters. Verder kun jij met een gerust hart op onregelmatige ondergronden werken. De hoge dames werkschoenen beperken namelijk het risico op verzwikking

Wanneer je juist veel moet knielen of moet hurken dan raden wij een laag model dames werkschoen aan. Zo heb je door het lage model juist meer bewegingsvrijheid.

 

Passende dames werkschoenen zijn geen overbodige luxe

Bij het kiezen van de perfecte dames werkschoen moet je niet alleen rekening houden met de speciale veiligheidsklasse en de hoogtemaat. Zo is de pasvorm van dames werkschoenen smaller dan die van heren- of uniseks werkschoenen. Willekeurig een model dames werkschoen uitkiezen zonder naar de vorm te kijken zorgt voor onnodig ongemak, zo loop je bij een fulltime baan meer uren op je werkschoenen dan op je normale schoenen! Werkschoenen moeten perfect passen om te kunnen genieten van optimale ondersteuning en comfort.

Het vinden van het juiste passende model werkschoen is zeker geen overbodige luxe, daarom hebben we in ons  assortiment dames werkschoenen verschillende merken en modellen opgenomen. Kom gerust langs in de winkel om te passen dan helpen we jou verder met het vinden van dé juiste werkschoenen onder het genot van een kop koffie.

 

neem contact met ons p

Lees meer