Werkbroek heren

Werkbroek heren

Werkbroeken moeten natuurlijk voor de benodigde veiligheid zorgen tijdens de werkzaamheden, maar ze moeten bovenal goed zitten. Daarom hebben we bij Verhoeven Bedrijfskleding een selectie heren broeken. Deze broeken hebben en optimale pasvorm voor heren en zijn aangepast naar de wens.

De juiste maat

Een werkbroek moet niet alleen de juiste bescherming bieden, maar ook lekker en comfortabel aanvoelen. Daarvoor is het van root belang om de juiste maat werkbroek te nemen, voor de beste bescherming en het hoogste draagcomfort!

Praktische heren werkbroek

Veel heren werkbroeken in ons assortiment zijn beschikbaar als werkbroek met of zonder kniezakken, in deze kniezakken kunnen kniebeschermers geplaatst worden. Zo kun je goed voorbereid aan het werk en voldoe je meteen aan de EN 14404 norm. Een werkbroek moet goed zitten en een werkriem of gereedschapsriem kan daarbij helpen. Zo blijft je heren werkbroek goed zitten en kun je je gereedschap opbergen voor gebruik.


Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!Zo besteld u makkelijk en snel u werkbroek voor heren!

 

Lees meer