Werkvesten

Werkvest

Een goed werkvest houd je warm en comfortabel tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Veel bedrijven kiezen ervoor om standaard werkvesten aan werknemers te geven. Het draaggemak en de casual uitstraling maken een vest ideaal als basiskleding.

Persoonlijke werkvesten als visitekaartje

Als echte werkkledingspecialist hebben wij werkvesten in verschillende kleuren, kleurcombinaties, details en contrasten. Er zit dus altijd een vest bij die aan je wensen voldoet. Wil je een persoonlijke en professionelere uitstraling? Laat dan een werkvest dan bedrukken of borduren in de kleuren en het logo van jouw bedrijf! Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben wij een ruim assortiment werkkleding van de beste kwaliteit en de beste merken. Kies bijvoorbeeld voor een robuust en stijlvol werkvest van het Amerikaanse merk Carhartt en laat je logo achterop drukken. Het maak je werkoutfit helemaal af!   

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Wil je meer weten over de verschillende merken werkvesten in ons assortiment of wil je een vest laten personaliseren? Laat je dan door ons informeren! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je onze werkkleding liever in het echt bekijken? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made! Werk beter in comfort met een warm werkvest van Verhoeven Bedrijfskleding.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »