Koop hier uw trendy Carhartt Workwear

Carhartt is opgericht in het jaar 1889. De oprichter Hamilton Carhartt koos ervoor om rechtvaardig en eerlijke zaken te doen. Dit zie je nog terug in de Carhartt werkkleding, deze staan voor duurzaam, kwaliteit en een zo goed mogelijk prijs. Deze kernprincipes zijn nu nog net zo actueel als in het verleden. Carhartt is een van oorsprong Amerikaans bedrijf welke wereldwijd wordt geproduceerd en verkocht.

 

Maar waarom is Carhartt Workwear zo speciaal?


Doordat we voortdurend streven na de beste oplossing voor iedere werkzaamheden en dit op meest innovatieve manieren in onze werkkleding verwerken. Hieronder de verschillende voordelen welke in de kleding zitten verwerkt. De kleding is sterk, robuust en kan het zwaardere werk aan!

Materialen welke Carhart werkkleding gebruikt.


Om uw bescherming te bieden elke minuut van de dag worden de zwaarste en meest innovatieve stoffen gebruikt voor de meest robuuste werkkleding. Hierdoor is de werkkleding sterk, slijtvast en minder scheurgevoelig als andere werkkleding.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?


Mocht u twijfelen of dit de beste werkkleding is voor uw werkzaamheden neem dan contact op. Dit kan via onze 24/7 klantenservice of telefonisch via 085-0656625. Ook bent u meer dan welkom in onze showroom zodat u de materialen van Carhartt kan selecteren, en voor uw werkzaamheden de beste werkkleding en werkschoenen uit kan kiezen van Carhartt.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »