Werkjas heren

Werkjas heren 

Wat voor beroep je ook uitoefent bij Verhoeven Bedrijfskleding kun je alle soorten heren werkjassen kopen! Ons assortiment bied een ruime keuze uit verschillende soorten heren werkjassen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor; softshell jassen, pilotjacks en outdoorjassen! Daarnaast hebben we niet alleen een ruim aanbod voor de heren maar ook voor de dames hebben we een groot aanbod van werkjassen. Voor een werkjas die comfortabel moet zijn en professioneel kom je naar Verhoeven bedrijfskleding!

Onze heren werkjassen hebben een speciale pasvorm, wat ze onderscheid van een 'standaard' werkjas. De modellen zijn aangepast bij de schouders, mouwen en tailleband. Dit resulteert in een betere pasvorm wat het draagcomfort vergroot van de werkjassen! Daarnaast is er meer ruimte bij de rug zo kunt u makkelijker en heeft u meer bewegingsruimte met uw schouders en armen. Dit heeft als voordeel dat uw mouwen beter uitkomen en meer vrijheid heeft tijdens werkzaamheden boven uw hooft.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkjas u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over heren werkjassen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over de door u gekozen werkjas heren.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »