Reflectiekleding nodig? Deze kleding laat u opvallen in het donker!

Reflectiekleding

Als je aan of langs de weg of aan het spoor werkzaam bent of je komt op bezoek is reflectiekleding of Hi-vis (high visibility) verplicht. Het beschermd alle medewerkers door eerder op te vallen door de felle kleuren en reflectie. De reflectiekleding laat u extra opvallen in een gewijzigde verkeerssituaties of op de bouwplaats waar veel activiteiten zijn.

reflectiekleding


Opvallen tijdens werkzaamheden met Reflectiekleding

Reflectiekleding is er veel verschillende soorten en maten, in ons assortiment hebben we een tal van mogelijkheden om de juiste reflectiekleding bij uw werkzaamheden te kunnen vinden! Zo hebben wij;
• Regenkleding
• T-shirts & sweaters
• Vlam vertragende kleding
• Anti statisch
• Overalls
• Bodywarmers

Zoals u ziet zit er veel verschil in de soorten reflectiekleding. De reflectie strepen zitten zowel horizontaal als verticaal op de kleding voor beter effect! Daarnaast hebben we een tal van verschillende kleuren in ons assortiment reflectiekleding; Oranje en geel maar ook combinatie van verschillende kleuren zoals, geel/blauw of bijvoorbeeld oranje/blauw.

Wanneer draag je Reflectiekleding?

Het advies van ons is, draag de gehele dag de reflectiekleding, zo valt u altijd goed op en ziet een tegenligger u het snelst door de felle kleuren en oplichtende strepen van de reflectiekleding. Zorg ervoor dat de reflectiekleding gesloten is wanneer u de werkvloer betreed, zo hebben de reflectie strepen het meeste effect! Werkt u veel in de schemer of in de donkere uren? Dan is high vis kleding een must have! Bij Rijkswaterstaat en bij werkzaamheden aan het spoor zijn er verplichtingen met betrekking tot reflectiekleding!

reflectiekleding

Genormeerde Reflectiekleding

Wat treft u aan in de genormeerde reflectiekleding;
• CE verklaring in de kleding
• NEN- en 471 RWS, hierin wordt aangegeven dat wordt voldaan aan de Europese richtlijn.
• Hoeveel keer kunt u de kleding wassen zonder dat hij reflectie verliest.
Let hier altijd op bij aanschaf van reflectiekleding!

reflectiekleding

Heeft u nog een vraag of advies nodig? 

Mocht je nog twijfelen welke reflectiekleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van uw reflectiekleding!

 

Lees meer