Werkshirts van top kwaliteit koop je bij Verhoeven Bedrijfskleding

Werkshirts 

Werk T-shirt een van de standaard werkkleding stukken die overal gedragen worden op elke werkvloer, toch zit er veel verschil in een 'simpel' T-shirt. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we veel verschillende soorten met ieder unieke eigenschappen die het werk vermakelijke en hebben allemaal verschillende praktische eigenschappen!

Zo hebben we T-shirts met borstzak, een ronde of V-hals, verschillende kleuren/ kleur combinaties en de mogelijkheid om de T-shirts te laten bedrukken of borduren. Zo krijgen u en uw bedrijf een professionele uitstraling die matcht met de huisstijl van het bedrijf!

Werk T-shirts van top kwaliteit

Bij Verhoeven Bedrijfskleding is het heel eenvoudig om t-shirt te vergelijken en filtreren op de merken, kleur en de eigenschappen die u nodig heeft! Bepaal aan de hand van uw werkzaamheden wat voor t-shirt u nodig heeft en hoe sterk deze moeten zijn. Onder de T-shirts staat de benodigde informatie en voor welke werkzaamheden de T-shirts geschikt zijn!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werk t-shirt u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werk t-shirts. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en kleur over het door u gekozen werk T-shirt.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »