Petten

Petten

Maak je werkoutfit helemaal af met een bijpassende pet. Kies voor een werkpet die past bij de huisstijl en de kleuren van jouw bedrijf voor een verzorgde, uniforme en professionele uitstraling. Naast een stijlvolle uitstraling hebben petten ook vele andere voordelen. Een pet beschermt je tegen vuil en vonken en wanneer je pet is voorzien van een zweetband dan kan er geen zweet in je ogen lopen. Met een pet werk je comfortabel en zonder zorgen. Kies voor een pet die bij jou past uit ons ruime assortiment.

Een pet is multifunctioneel

In verschillende situaties is een pet de perfecte aanvulling van je outfit om comfortabel aan het werk te gaan. Een pet voorkomt in deze situatie dat je zicht wordt belemmerd. Hiermee vermijdt je gevaarlijke situaties die ontstaan door slecht zicht. Verder bieden petten op een zonnige dag de nodige bescherming tegen felle zonnestralen.

Ben je op zoek naar bescherming tegen vuil, vonken en water? Kies dan voor een pet! Naast de nodige bescherming kunnen petten ook gebruikt worden als reclame. Zo bieden we je bij Verhoeven Bedrijfskleding de mogelijkheid om petten te laten bedrukken of te laten borduren met een logo of motto. Gebruik een pet als een visitekaartje voor een goede eerste indruk!

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Kun je geen keuze maken uit de verschillende petten of wil je meer weten over het bedrukken en borduren? Informeer naar de mogelijkheden! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je de petten of andere accessoires in het echt bekijken? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren! Werk beter in comfort met stijlvolle petten.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »