Korte werkbroek voor de warme dagen!

Korte werkbroek

Een lange werkbroek is niet altijd alles, zeker niet wanneer de temperatuur in de zomermaanden toe neemt. Daar wilt u natuurlijk goed op voorbereid zijn, en dat geldt hetzelfde voor wanneer u in het buitenland gaat werken waar de temperaturen hoger zijn dan hier. Vooral voor mensen die veel buiten werken is het prettig om een korte werkbroek te hebben en niet hele dagen in een lange werkbroek moeten lopen. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een speciaal assortiment van korte broeken, hier vindt u comfortabele, degelijke korte werkbroeken die de functionaliteit hebben van een ‘normale’ werkbroek. De korte werkbroek zijn met verschillende eigenschappen verkrijgbaar. Daarnaast is de kleur aan te passen aan uw huisstijl! De korte werkbroek is een uitkomst voor in de zomer periode en hebben een optimaal draagcomfort, hoge kwaliteit, geven de benodigde bescherming en zorgen voor de optimale omstandigheden!

korte werkbroek

 

Korte werkbroek ons assortiment 

Bij Verhoeven Bedrijfskleding heeft u keuze uit een ruim assortiment, zo hebben wij verschillende grote merken in huis van alleen de beste kwaliteit. Een ruime keuze uit verschillende eigenschappen en kleuren! Zo hebben wij voor ieder wat wils en kunnen wij onze korte werkbroeken personaliseren door ze te bedrukken! Zo krijgt u een professionele uitstraling waar u ook bent!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke korte werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over korte werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze korte werkbroek.

Lees meer