Korte werkbroek voor de warme dagen!

Korte werkbroek

Korte werkbroeken zijn in tegenstelling tot lange werkbroeken ideaal wanneer de temperatuur in de zomermaanden toeneemt. Vooral voor mensen die veel buiten werken is het prettig om een korte werkbroek te hebben. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een speciaal assortiment van korte broeken. In dit assortiment vind je comfortabele, degelijke korte werkbroeken die alle functionaliteiten hebben van een ‘normale’ werkbroek.

Een ruim assortiment korte werkbroeken

Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruime keuze, zo hebben wij verschillende grote merken in huis van de beste kwaliteit. Alle korte werkbroeken in ons assortiment zijn met verschillende eigenschappen verkrijgbaar. Daarnaast kun je de kleur aanpassen aan jouw huisstijl of personaliseren door de broeken te laten bedrukken! Waar je ook bent, je ziet er professioneel uit. Verder heeft een korte werkbroek optimaal draagcomfort, is van hoge kwaliteit, geeft de nodige bescherming op de werkvloer en zorgt voor de ideale werkomstandigheden.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke korte werkbroek je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met vragen over korte werkbroeken. Wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel daar adviseren we je graag over de benodigde veiligheidsnormen en de juiste maat!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »