Volledige bescherming met een doorwerkpak

Doorwerkpak 

Helaas kan niemand de weersomstandigheden controleren en beïnvloeden. Weersomstandigheden hebben daarin tegen wel weer invloed op de manier hoe je werkt en of je de werkzaamheden uit kunt voeren of niet. Wanneer je vaak buiten actief bent is het verstandig om je te beschermen tegen de weersomstandigheden, bijvoorbeeld tegen wind of stevige regen. Dit is perfect mogelijk door een doorwerpak aan te schaffen bij Verhoeven Bedrijfskleding! Als je opzoek bent naar kwaliteit en een ongekende prijs? Bekijk dan snel ons ruime assortiment aan doorwerkpakken! 

Doorwerkpakken hebben zoals de naam al doet vermoeden als doel; dat u verder kunt werken in slechte weersomstandigheden. Dit betekend dat doorwerkpakken in verschillende varianten verkrijgbaar zijn, zo zijn er modellen die beschermen tegen wind maar ook modellen die waterdicht of waterafstotend zijn. Wij hebben een ruim assortiment met alleen de beste merken in huis, die specifiek door ons geselecteerd zijn! Onze doorwerkpakken zijn in verschillende pasvormen, modellen en kleuren te verkrijgen! Zo kunt u de kleur laten matchen met uw huisstijl en is er de mogelijkheid om de jas te laten bedrukken met uw logo, tekst of slogan! Dit geeft de doorwerkpak een persoonlijke tint en het ziet er professioneel uit!

Het voordeel van een doorwerkpak ten opzichten van lossen doorwerkkleding, is dat deze een volledig bescherming bieden over het gehele lichaam, zo is ook uw onderrug goed beschermt en blijven andere delen bedekt tijdens al uw werkzaamheden!

Heeft u een vraag of advies nodig?

Heeft u eventuele vragen over doorwerkpakken? Dan kunt u makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kunt u 24/7 een vraag in dienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te kunnen helpen met uw vragen over een doorwerkpak?

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »