Klanten service
Klanten service

Klanten service

Omdat de klant bij ons centraal staat en wij streven naar een 100% klanttevredenheid doen wij graag het uiterste voor onze klanten. Daarom staat ons vakkundig team klaar om u te adviseren op het gebied van werkschoenen, werkkleding en persoonlijk beschermingsmiddelen.

Vragen over een artikel of een technische vraag

Wij proberen bij ieder artikel u zo veel mogelijk te informeren welke specificaties onze producten hebben, maar mocht u toch nog een vraag hebben twijfel niet om direct contact met ons op te nemen. Dit kan via deze website, maar u kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen, ook bent u meer dan welkom in onze winkel om de kleding te passen en te voelen welke kwaliteit het is en het voor u de juiste pasvorm heeft! 

 

Borduren en Bedrukken uw logo?  

Wilt u graag dat wij uw werkkleding voorzien van een logo geen probleem.  U stuurt uw logo in een eps bestand per e-mail naar ons toe en wij maken voor u geheel vrijblijvend een proefdruk van de werkkleding. Graag vermelden:

- Artikel en eventuele aantallen.
- Waar uw logo te bedrukken. 
- Borduren of bedrukken.

Deze informatie kunt u verzenden naar: [email protected] U krijgt van ons dan z.s.m. een proefdruk en een prijsaanbieding retour.

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Wij hebben getracht om u zo veel mogelijk informatie op onze webwinkel te plaatsen. Maar u kunt altijd via de klantenservice een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar via volgend telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Onze medewerkers staan voor u klaar! 

 

Openingstijden:

Maandag - Gesloten
Dinsdag - Gesloten
Woensdag - op afspraak
Donderdag - op afspraak
Vrijdag - op afspraak
Zaterdag - 09:00 - 12:30

Werk beter, in comfort! 

TEAM Verhoeven Bedrijfskleding
Blockmekerstraat 8
4921 SR Made
tel: 085 - 065 66 25
[email protected]

 

Openingstijden winkel: klik hier

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »