Klanten service
Klanten service

Klanten service

Omdat de klant bij ons centraal staat en wij streven naar een 100% klanttevredenheid doen wij graag het uiterste voor onze klanten. Daarom staat ons vakkundig team staat altijd voor u klaar om u te adviseren op het gebied van werkschoenen, werkkleding en Persoonlijk beschermingsmiddelen.

 

Vragen over een artikel of een technische vraag

 

Wij proberen bij ieder artikel u zo veel mogelijk te informeren welke specificaties onze producten hebben, maar mocht u toch nog een vraag hebben twijfel niet om direct contact met ons op te nemen. Dit kan via deze website, maar u kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen, ook bent u meer dan welkom in onze winkel om de kleding te passen en te voelen welke kwaliteit het is en het voor u de juiste pasvorm heeft! 

 

Borduren en Bedrukken uw logo?  

 

Wilt u graag dat wij uw werkkleding voorzien van een logo geen probleem.  U stuurt uw logo in een eps bestand per e-mail naar ons toe en wij maken voor u geheel vrijblijvend een proefdruk van de werkkleding. Graag vermelden:

- Artikel en eventuele aantallen.
- Waar uw logo te bedrukken. 
- Borduren of bedrukken.

 

Deze informatie kunt u verzenden naar: [email protected] U krijgt van ons dan z.s.m. een proefdruk en een prijsaanbieding retour.

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?
 

Wij hebben getracht om u zo veel mogelijk informatie op onze webwinkel te plaatsen. Maar u kunt altijd via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! 

Werk beter, in comfort! 

TEAM Verhoeven Bedrijfskleding
Blockmekerstraat 8
4921 SR Made
tel: 085 - 065 66 25
[email protected]

 

Openingstijden winkel: klik hier