Oordoppen

Oordoppen

Als je nu geen last hebt van je oren, dan wil je dat natuurlijk graag zo houden. Kies daarom uit het ruime assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding oordoppen die geschikt zijn voor jouw werkzaamheden. Goede gehoorbescherming filtert het grootste deel van de schadelijke geluiden op de werkvloer. Oordoppen voorkomen lawaaidoofheid wanneer je werkt met machines die veel geluid maken. Kortom, oordoppen zijn onmisbaar voor een harde werker! Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan gehoorbescherming.

Waar moeten oordoppen aan voldoen?

Veel mensen die in de bouwsector of de industriesector werken hebben een verhoogd risico om gehoorschade op te lopen tijdens het werk, door onder andere het lawaai van de machines waar zij mee werken. Wanneer geluid boven de 80dB dan is het schadelijk voor je gehoor. Hierdoor heeft de Arbowet regels opgenomen omtrent lawaai. Een werkgever is onder andere verplicht om er alles aan te doen om het lawaai rondom de werknemers te dempen:

  • Wanneer het geluid harder is dan 80dB moet een werkgever zijn/haar werknemers gehoorbescherming verstrijken.
  • Wanneer het geluid harder is dan 85dB moet een werknemer gehoorbescherming dragen.

Oordoppen zijn geschikt voor situaties waarbij het geluid niet boven de 90dB uitkomt. Wanneer je oordoppen op de juiste manier gebruikt, dan bieden ze tot 10-15dB demping.

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Heb je een vraag over oordoppen? Neem dan contact op met ons op. Dit kan makkelijk en snel 24/7 via onze klantenservice. Ook zijn we op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur telefonisch bereikbaar via 085 - 065 66 25. Voor vragen en advies staan wij voor je klaar!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »