Trendy werkschoenen, de werksneaker!

Werkschoenen sneakers

 

Vind jij de meeste gewone werkschoenen niet echt mooi? Dan hebben wij goed nieuws! de werkschoenen sneakers zijn verkrijgbaar in diverse modellen, hebben een hoog draagcomfort zijn licht van gewicht en zijn verkrijgbaar met kruipneus. Werkschoenen sneakers zijn er in verschillende veiligheidsklasse S1 t/m S3, altijd de juiste bescherming voor uw voeten!

 

Werkschoenen Sneakers of werkschoen?

 

De werkschoenen sneakers hebben een coole look, zijn licht en hebben een groot draagcomfort. Daarom is deze serie een echt blikvanger de lievelingsschoen van uw medewerker en niet alleen op de werkvloer. Aan de buitenkant zie je bijna niet dat het om een veiligheidsschoen gaat, wat deze schoenen weldegelijk zijn! Voor de mensen die zich op hun gemak voelen in hun vrije tijd met sneakers is deze serie zeker een uitkomst.

In ons assortiment werkschoenen sneakers hebben we verschillende modellen van Elten, waaronder de L10 serie en de Maverick FUN collectie.

Werkschoenen sneakers 

 

Verschillende werkschoenen sneakers

 

De Maverick werkschoenen sneakers komen uit de nieuwste FUN collectie van Elten, deze werkschoenen zijn gemaakt van het beste materiaal, hierdoor zien ze er niet alleen goed uit maar zijn ze ook geschikt als werkschoen. De werkschoenen sneakers Maverick is een stoere licht gewicht werkschoen. De speciale zool zorgt voor meer demping en draagcomfort. Opzoek naar een modieuze werkschoensneakers ? De Maverick is het model dat u zoekt.

Werkschoenen sneakers

 

De L10 veiligheidsschoenen hebben een coole look, zijn licht en hebben een fijn draaggevoel. De L10 serie is een echte blikvanger. De L10 heeft een trendy design en is gemaakt van duurzaam vervaardigd leder. Dames niet getreurd de L10 werkschoenen sneakers dames zijn ook in speciaal gemaakt voor de vrouwenvoet! Deze dames werkschoenen sneakers zijn smaller en lager dan die van de heren. Deze werkschoenen zijn alles behalve saai en braaf, gemaakt voor de modebewuste onder ons!  Sportief, trendy en bieden u meer dan voldoende bescherming!

 

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

 

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met uw vragen over de juiste werkschoenen sneakers.

Lees meer