Overalls nodig? Voor alle werkzaamheden en met hun eigen specifieke bescherming!

Overalls

Bij het kopen van werkoveralls zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden, zo is de indeling van de overal van belang. Het is in alle sectoren namelijk van belang dat een werkoverall praktisch is en je de benodigde opbergruimte bied waar je nood aan hebt. In ons assortiment hebben we dus niet alleen overalls met borst- en steekvakken, maar ook met dijbeenzakken, kniezakken en achterzakken. Alle mogelijke combinaties zijn er, zo is uw overall op alle werkzaamheden aan te passen en van alle zakken voorzien. Neem de tijd en bekijk het ruime aanbod op onze site of kom naar onze winkel, Verhoeven bedrijfskleding!

Overalls

Ruim aanbod aan keuze

voor u overgaat op het kopen van een overall is het verstandig om te kijken wat uw eisen zijn en waar de overall aan moet voldoen volgens u of uw werkgever. In het assortiment hebben we verschillende soorten overalls met elk verschillende eigenschappen, zo hebben we; Amerikaanse overalls, gevoerde overalls, spuitoveralls, wegwerpoveralls en niet te vergeten goedkope overalls. De prijs kwaliteit is bij ons van groot belang en hier hebben we een unieke serie overalls, met een uitstekende kwaliteit en een lage prijs!

Naast het ruime aanbod is er ook de mogelijkheid om de overalls te personaliseren, wij kunnen uw overall laten bedrukken of borduren, met uw bedrijfslogo. Zo zien de overalls en uw personeel professioneel uit en werkt de overall als een visitekaartje voor uw bedrijf. Naast het bedrukken of borduren zijn er tal van kleuren op de markt. Zo kunt u de overall ook laten matchen met uw huisstijl en bedrijfskleur.

Overalls

Heeft u een vraag of advies nodig? 

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze overalls!

 

Lees meer