Werkoveralls

Werkoveralls

Bij het kopen van werkoveralls zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden, zoals de indeling van de overall. Zo is het in alle sectoren van belang dat een overall praktisch is en de nodige opbergruimte biedt. Daarom hebben wij van Verhoeven Bedrijfskleding niet alleen een ruim assortiment aan overalls met borst- en steekvakken, maar ook met dijbeenzakken, kniezakken en achterzakken. Alle combinaties zijn mogelijk. Neem de tijd en bekijk het ruime aanbod op onze site of kom naar onze gezellige winkel!

Overalls

Een ruime keuze aan werkoveralls

Voordat je overgaat op het kopen van een overall is het verstandig om te kijken waar de overall aan moet voldoen. Hiermee bedoelen we niet alleen de eisen die jouw werkgever stelt, maar ook jouw persoonlijke voorkeuren. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten overalls met elk verschillende eigenschappen; Amerikaanse overalls, gevoerde overalls, spuitoveralls en wegwerpoveralls.

Het bedrukken of borduren van een overall

Bij Verhoeven Bedrijfskleding bieden wij je de mogelijkheid om werkoveralls te personaliseren, door deze te bedrukken of te borduren. Op deze manier zien de overalls en jouw personeel er professioneel uit. De overall werkt zo als een visitekaartje voor jouw bedrijf. Naast het bedrukken of borduren zijn er tal van kleuren op de markt. Zo kun je de werkoveralls overeen laten komen met jouw huisstijl en bedrijfskleur.

Overalls

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke overalls bij jou passen, neem dan contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden en de juiste bescherming. Of kom langs in onze winkel waar we je adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van de werkoveralls.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »