Reflecterende overall

Reflecterende overall

Een reflecterende overall biedt niet alleen de juiste bescherming, maar een overall zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Een reflecterende overall wordt vaak gekozen vanwege dit draaggemak. Je werkbroek met schouderbanden of complete mouwen zakt niet af en je niergebied is te allen tijde goed beschermd. Bij het kopen van een reflecterende overall zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Op de bouwplaats of tijdens werkzaamheden in de industriële sector zijn er veel eisen waar werkkleding aan moet voldoen. Ben je op zoek naar een reflectie overall met specifieke eisen?; bekijk ons ruime assortiment en vraag om advies!

Een geschikte reflecterende overall voor jouw werkzaamheden

In diverse sectoren is het van belang dat een reflectie overall praktisch is en de benodigde opbergruimte biedt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. In het ruime assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding hebben we overalls met verschillende opbergzakken. Dus of je nu op zoek bent naar een reflecterende overal met steek- en borstvakken, dijbeenzakken, kniezakken of achterzakken, wij hebben een overall met reflectie die bij jouw werkzaamheden past! Op deze manier heb je al het benodigde gereedschap binnen handbereik en ga je met comfort en veiligheid aan de slag.

De overalls met reflectie in ons assortiment voldoen aan de EN ISO 20471 norm

Wanneer je voor werkzaamheden goed zichtbaar moet zijn, dan is er een grote kans dat jouw werkkleding reflecterend moet zijn en moet voldoen aan de EN ISO 20471 norm. Kies daarom voor een reflectie overall uit ons assortiment, dan ben je ervan verzekerd dat deze ten minste aan de minimale klasse van deze norm voldoet. Wat houdt de EN ISO 20471 norm precies in? Werkkleding die aan deze norm voldoet is goedgekeurde hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik in risicoklasse II. Het cijfer naast het pictogram geeft vervolgens aan in welke klasse de overall met reflectie valt.

  • Klasse 3: vergt 0,8 m2 fluo oppervlak en 0,2 m2 reflecterend oppervlak.
  • Klasse 2: vergt 0,5 m2 fluo oppervlak en 0,13 m2 reflecterend.
  • Klasse 1: vergt 0,14 m2 fluo oppervlak en 0,10 m2 reflecterend oppervlak.

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker aan welke eisen de reflecterende overall moet voldoen voor jouw werkzaamheden? Of heb je een andere vraag? wij adviseren je graag! onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met u vragen over werkkleding. Voor de beste service en de hoogste kwaliteit bestel je bij Verhoeven Bedrijfskleding.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »