Gelaatsscherm

Gelaatsscherm

Een gelaatsscherm biedt op verschillende gebieden de nodige bescherming. Zo zijn ze bedoeld om zowel je gezicht te beschermen tegen fysische en mechanische gevaren als het ongehinderd behouden van je zicht. Een gezichtsbeschermer zoals een gelaatsscherm is hét alternatief wanneer een veiligheidsbril niet voldoende is. Door het grote oppervlakte van een scherm is een grote deel van je gezicht bedekt en dus beschermd. Als bedrijfskledingspecialist heeft Verhoeven Bedrijfskleding verschillende gelaatsschermen in het assortiment om veilig en ongehinderd aan de slag te gaan!

Gelaatsschermen die bij jouw werkzaamheden passen

In verschillende sectoren is het verstandig om een gelaatsscherm te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw, industrie of het laboratorium waar gevaarlijke materialen of deeltjes in je gezicht en ogen kunnen komen. Door gelaatbescherming te gebruiken voorkom je blijvende schade. De schermen in ons assortiment zijn van kunststof gemaakt en zijn daarom licht van gewicht. Verder worden ze op het hoofd gedragen en ze sluiten niet aan op het gezicht. Hierdoor wordt je zicht niet belemmerd en je kunt vrij blijven ademen. Met een gelaatsscherm uit het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding werk je veiliger!

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Ben je benieuwd naar onze ruime keuze aan gelaatsschermen? Of wil je weten welke gezichtsbescherming geschikt is voor jouw werkzaamheden? Informeer naar de mogelijkheden! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je een gelaatsscherm of andere beschermende accessoires in het echt bekijken? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren. Werk beter in comfort!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »