Werkjas gevoerd

Werkjas gevoerd

De dagen worden kouder, maar werkt u toch een groot deel van uw tijd in de buitenlucht? Dan is het prettig om een goede gevoerde werkjas te hebben! Bij Verhoeven Bedrijfskleding vind u in ons ruime assortiment verschillende gevoerde werkjassen die bij u en uw werkzaamheden passen. Stuk voor stuk geselecteerd en alleen het beste hebben we in huis!

Zo zijn onze gevoerde werkjassen, slijtvast, gemaakt van robuuste materialen en hebben een hoogwaardig draagcomfort. Daarnaast zijn alle werkjassen voorzien van verschillende praktische eigenschappen en bieden ze voldoende ruimte voor al uw benodigdheden en gereedschappen. Dit maakt uw werk makkelijker en praktischer!

Voor ieder beroep is er bij Verhoeven Bedrijfskleding een passende werkjas te vinden. Al onze gevoerde werkjassen hebben unieke eigenschappen die u tijdens uw werkzaamheden beschermen op specifieke gebieden!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke gevoerde werkjas u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over gevoerde werkjassen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van de gevoerde werkjas.

Lees meer