Reflecterend t-shirt

Reflecterend t-shirt

Reflecterende t-shirts zorgen ervoor dat je te allen tijde goed zichtbaar bent. Of je nu aan het spoort of aan de weg werkt, met een reflecterend t-shirt val je op! Het assortiment reflecterende t-shirts is degelijk en comfortabel. Tijdens je werkzaamheden bieden deze shirts alle gemakken die je van goede werkkleding mag verwachten. Zo ga je veilig en comfortabel aan het werk!

Reflecterende t-shirts die aan de veiligheidseisen voldoen

Wanneer je een reflecterend t-shirt wilt kopen zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. De regels en eisen waar werkkleding aan moet voldoen verschillen per sector. Dit geldt ook voor reflecterende werkkleding. De reflecterende t-shirts in ons assortiment hebben diverse eigenschappen. Er zijn een aantal elementen waar je op moet letten in de kleding:

  • CE verklaring in de kleding
  • NEN- en 471 RWS, hierin wordt aangegeven dat wordt voldaan aan de Europese richtlijn.
  • Hoeveel keer kunt u de kleding wassen zonder dat hij reflectie verliest.

Een ruim assortiment aan reflecterende werkshirts

Wij van Verhoeven Bedrijfskleding hebben een ruim aanbod aan reflecterende t-shirts. Zo heb je keuze uit verschillende maten, pasvormen en kleuren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de t-shirts te personaliseren. Laat het logo of de slogan van jouw bedrijf bedrukken of borduren, dan werkt het gepersonaliseerde werkshirt als een visitekaartje waar je een goede eerste indruk mee maakt.

Heb je een vraag of heb je advies nodig over een geschikt reflecterend t-shirt?

Weet je niet zeker welk reflecterende werkshirts geschikt zijn voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op! Onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met vragen over werkkleding. Voor de beste service en de hoogste kwaliteit bestel je of kom je langs bij Verhoeven Bedrijfskleding. Werk beter in comfort!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »