De juiste dames werkbroek voor powervrouwen

Werkbroek dames

Steeds meer vrouwen gaan aan het werk in praktische beroepen of in de industrie. In deze sectoren wordt vaak veel tijd gestoken in het vinden van het juiste stuk gereedschap of dé juiste werkschoen, maar als het op een passende werkbroek aankomt dan wordt daar meestal maar weinig aandacht aan besteed. Dat terwijl wij er juist in geloven dat de juiste en passende werkkleding zorgt voor comfort en mogelijke risico’s aanzienlijk vermindert. Daarom hebben wij bij Verhoeven Bedrijfskleding een collectie dames werkbroeken die speciaal ontwikkeld zijn voor hardwerkende vrouwen. Deze dames werkbroeken zijn niet alleen aangepast aan de juiste vrouwelijke pasvorm, maar ze zijn ook nog eens stijlvol!

De juiste dames werkbroek voor jouw werkomstandigheden

De powervrouwen hebben net als de hardwerkende mannen behoefte aan goede werkkleding die tijdens verschillende werkomstandigheden beschermd. Nu is alleen niet elke dames werkbroek geschikt voor elk soort werk. Daarom hebben we onze collectie dames werkbroeken aangepast op verschillende soorten werkomstandigheden. Werk je bijvoorbeeld als stratenmaakster dan is het belangrijk dat de werkbroek over een snit beschikt waar kniebeschermers in bevestigd kunnen worden. Daarnaast zijn alle dames werkbroeken voorzien van opbergmogelijkheden waar je al je materiaal in kwijt kunt, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren!

Tuinbroek of normale taille dames broek?

Een dames werkbroek moet niet alleen de juiste bescherming bieden, maar moet ook lekker en comfortabel zitten. Jouw persoonlijke draaggevoel is in deze keuze doorslaggevend, daarom hebben wij zowel tuinbroeken en normale taille dames broeken in ons assortiment. Een tuinbroek wordt vaak gekozen vanwege het gemak. Je broek zakt door de schouderbanden niet af en je niergebied is altijd goed beschermd. Voor de dames die deze schouderbanden toch niks vinden hebben we natuurlijk ook genoeg dames werkbroeken met een normale taille band.

Heb je toch nog vragen of behoefte aan advies?

Dames werkbroeken kunnen dus verschillen in stijl, merk, materiaal, en model. Dit zorgt ervoor dat iedere dames werkbroek een unieke pasvorm heeft. Wanneer jij jouw unieke pasvorm hebt gevonden dan werk je niet alleen in comfort maar loop je ook minder risico. Zo geloven wij in het motto werk beter in comfort! Kom daarom naar onze gezellige winkel in Made, dan helpen wij je onder het genot van een bakje koffie met het vinden een dames werkbroek die bij jouw wensen en werkomstandigheden past!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »