Werkbroek dames

Werkbroek Dames

Een werkbroek moet natuurlijk altijd voor de benodigde veiligheid zorgen tijdens de werkzaamheden, maar werkbroeken moeten bovenal ook goed zitten. Daarom hebben we bij Verhoeven Bedrijfskleding een collectie speciaal voor de powervrouwen onder ons! Deze collectie werkbroeken voor dames is aangepast aan de dames pasvorm!

De juiste dames maat

Een werkbroek dames moet niet alleen de juiste bescherming bieden, maar ook lekker en comfortabel aanvoelen. Daarvoor is het van groot belang om de juiste maat  dames werkbroek te nemen, voor de beste bescherming en het hoogste draagcomfort! Zo zijn de dames werkbroeken uit onze collectie aangepast op de dames pasvormen en maten. Dit vergroot het comfort en draaggemak! 

Praktische dames werkbroek

Alle dames werkbroeken uit ons assortiment zijn aangepast op de benodigde werkomstandigheden, zo zijn de dames werkbroeken beschikbaar met of zonder knie zakken. Daarnaast zijn alle dames werkbroeken voorzien van de benodigde opbergers, zo heeft u verschillende opbergzakken op de broek zitten waar u al uw benodigdheden in kwijt kunt, op deze manier kunt u optimaal de werkzaamheden uitvoeren! 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen, bij Verhoeven Bedrijfskleding besteld u makkelijk en snel uw werkbroek voor dames!

Lees meer