Veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen bieden jouw hoofd bescherming tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Denk hierbij aan veelvoorkomende risico’s, zoals vallende voorwerpen en stoten. Een bouwhelm biedt de nodige bescherming om hoofdletsel te voorkomen. Op veel bouwplaatsen is het dan ook verplicht om een bouwhelm te dragen. Combineer een veiligheidshelm met accessoires zoals een veiligheidsbril voor optimale bescherming. Bij Verhoeven Bedrijfskleding vind je verschillende soorten veiligheidshelmen van bekende merken, zodat je veilig aan de slag kan op werkplaats, bouwplaats of in de fabriek.

Voorkom gevaarlijke situaties met een veiligheidshelm

In sommige gevallen lijken veiligheidshelmen misschien overbodig. Voornamelijk wanneer een bouwhelm niet lekker zit of het werknemers belemmert in het uitvoeren van werkzaamheden, dan lijkt het nut van een helm ver te zoeken. Toch is een veiligheidshelm onmisbaar om je te beschermen tegen ongelukken op de werkvloer. Zo kun je ongelukken beter voorkomen met de nodige veiligheid in plaats van genezen. Daarnaast is het in veel sectoren, waar werknemers mogelijk risico lopen, verplicht om een helm te dragen volgens de Arbowetgeving. Kom daarom langs bij Verhoeven Bedrijfskleding in Made of laat je online of telefonische informeren. Wij adviseren je graag over de eisen waar een helm aan moet voldoen en helpen je met het vinden van een helm die wél comfortabel is.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig over bouwhelmen?

Weet je niet zeker welke bouwhelm bij jouw werkzaamheden past of wil je meer weten over de accessoires die je kunt gebruiken met een helm? Wij helpen je graag! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je een veiligheidshelm passen? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »