Bodywarmer

Bodywarmer

Bent u opzoek naar een goede bodywarmer, die de benodigde veiligheid bied en betrouwbaar is tijdens alle werkomstandigheden? Dan is de collectie van Verhoeven Bedrijfskleding wat voor u! Onze bodywarmers voldoen aan de hoogste eisen en geven u tijdens uw werkzaamheden de benodigde bescherming! Zo hebben wij onder ander in de collectie bodywarmers die zijn gevoerd, ook hebben we fleece bodywarmers en reflecterende bodywarmers. Zo hebben we voor elke werkzaamheid de juiste bodywarmer.

 

Eigenschappen van onze bodywarmers

  • Dankzij verschillende materialen zijn de bodywarmers winddicht, waterdicht en warmhoudend
  • Het ademende vermogen van de bodywarmer  zorgt ervoor dat het lichaamsvocht goed wordt afgevoerd
  • Te verkrijgen in verschillende voeringen

 

Ons assortiment

De collectie bodywarmers van Verhoeven Bedrijfskleding bestaat uit verschillende modellen en soorten, zo kunt u altijd de juiste bodywarmer vinden die bij u en uw werkzaamheden past! Daarnaast is het ook mogelijk om de kleur van de bodywarmer te matchen met de huisstijl van het bedrijf of laat uw logo - uitspraak op de bodywarmer bedrukken. Zo krijgen u werknemers een professionele uitstraling en maakt u reclame voor uw eigen bedrijf!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke bodywarmer u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over bodywarmers. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over de bodywarmer.

Lees meer